Mount and Blade Bannerlord optimizasyon sorunu var mı?

Grafikleri çok düşüğe de alsam drop oluyor en yükseğe alsam da drop oluyor. Çözünürlüğü düşüğe ayarlamakta pek işe yaramıyor.

Onu kesinlikle düşürün. Çünkü işlemciden güç harcıyor. Kendi açıklamarı var, işlemciden güç harcıyor diye. Bir de öyle deneyin, performans artışı kesin olur.

Dediklerinizi yaptım ama gözle görülür bir değişme yok. En kalitelisine çekmişim sonra en düşüğe ayarladım ama hiç FPS arttığını hissetmedim. Aslında FPS ile sıkıntım yok zaten drop oluyor.

Ayarlarla oynayarak drop sorununu çözemezsiniz şu an için. Her halükarda takılmalar yine olur. Geliştiricilerin bu sorunları çözeceğini temenni ediyoruz.

R7-3750H + GTX 1650 Mobile ile oynuyorum (oynamaya çalışıyorum) aga ben böyle bir şey görmedim ya GTA 5'i en yüksek ayarlarda Witcher 3Ü Ultra ayarlarda kingdom come deliveranceyi en yüksek ayarlarda oynarken bu oyunu nasıl en düşük ayarlarda 30FPS ile oynuyorum (kale savaşlarını saymıyorum bile) kısacası umarım şu optimizasyon sorununa bir çözüm bulurlar.

Şu an oynayamıyorum optimize etsinler oynarım diye düşünmeyin bence düzelmez. Oyunun gereksinimleri bunlar bunun altına inme ihtimali yok. Minik optimizasyonlar olur ama fark etmezsiniz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…