Mount and Blade Bannerlord oynarken görüntünün bozulması

Yer
Bursa
Arenadaydım, taba basıp haritaya çıktım ki ne göreyim. Haritanın sadece bazı kısımları görünüyor ve görünen de berbat bir görüntü. Sanki televizyonda sinyal olmaz ya onun gibi. Lütfen bilen biri yardımcı olsun bu nedir? Ekran kartı Gigabyte.

IMG_20220315_212048.jpg

RTX2060.

Ekran kartı ile alakalı bir sorun olma ihtimali var. Benzer bir durum başıma geldiğinde ekran kartını çıkartıp yerine tekrar oturtmuştum. Sonrasında bir daha hiçbir sorun yaşamadım.

Arenadaydım, taba basıp haritaya çıktım ki ne göreyim. Haritanın sadece bazı kısımları görünüyor ve görünen de berbat bir görüntü. Sanki televizyonda sinyal olmaz ya onun gibi. Lütfen bilen biri yardımcı olsun bu nedir? Ekran kartı Gigabyte.

Eki Görüntüle 1333013

RTX2060.
Oyun dosyalarını doğrulamayı dene.

Eki Görüntüle 1333013

RTX2060.
Hocam merhaba, sorun devam etmekte mi halen sizde? Bende de bugün bazen oluyor mesela turnayava veya savaşa girdiğimde bazen çıkıyor sonra başka bir menüye giriyorum arenadaysam çıkıyorum vs düzeliyor. Oyundan kaynaklı bir sorun mu acaba?

Hocam merhaba, sorun devam etmekte mi halen sizde? Bende de bugün bazen oluyor mesela turnayava veya savaşa girdiğimde bazen çıkıyor sonra başka bir menüye giriyorum arenadaysam çıkıyorum vs düzeliyor. Oyundan kaynaklı bir sorun mu acaba?

Aynen bana da o şekilde oldu. Arenadan çıktım ve o olay başıma geldi. O günden sonra o oyunu oynamadım bir daha. Oyundan kaynaklı mı bilmiyorum ama yüksek ihtimalle ikimizin başına da aynı şey geldiği için öyledir.

Edit: Bir de bende dokuların kenarlarında titreme olmuştu. Ana menüde vesaire.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı