Mount and Blade Bannerlord'da 16.8 bin dinarla ne alınır?

Hocam o zaman vlandiya krallığının hizmetine girip savaş lootlarından biraz para kasıp ondan sonra kendi krallığımı kurmam mantıklı mıdır? Birde lordları nasıl kendime çekeceğim? o konu hakkında hiç bir bilgim yok.
Orduna güvenmiyorsan Krallık hizmetine girmeni önermem onun yerine dediğim gibi görev alarak ilerleyebilirsin. Kendi krallığını direkt kurmak ise hiç mantıklı değil çünkü tek başına elinde tutamazsın. Lordları yanına çekmek için ise lordlara 1M-2M altın gibi paralar vermen gerekiyor.

Orduna güvenmiyorsan Krallık hizmetine girmeni önermem onun yerine dediğim gibi görev alarak ilerleyebilirsin. Kendi krallığını direkt kurmak ise hiç mantıklı değil çünkü tek başına elinde tutamazsın. Lordları yanına çekmek için ise lordlara 1M-2M altın gibi paralar vermen gerekiyor.
görevler ortalama kaç dinar veriyor hocam? ona göre görev yapacağım muhtemelen.

görevler ortalama kaç dinar veriyor hocam? ona göre görev yapacağım muhtemelen.
Görevden göreve değişir. Benim favori görevim şehirlerden alınan kervana eşlik görevi. Ordu kuvvetine göre 3-4 düşman birliği geldiği için aşırı loot kazanıyorsun tek görevden görev ödülü hariç 10-15k'lık altın geldiği oluyor.

Görevden göreve değişir. Benim favori görevim şehirlerden alınan kervana eşlik görevi. Ordu kuvvetine göre 3-4 düşman birliği geldiği için aşırı loot kazanıyorsun tek görevden görev ödülü hariç 10-15k'lık altın geldiği oluyor.
Tamamdır hocam teşekkürler.

Hocam birde bir şey daha soracağım. Acaba 1-2M yaptıktan sonra en güçlü eşyaları alıp kendimi mi geliştireyim? Yoksa hem ordumu hemde kendimi mi geliştireyim? 2. seçenekte en güçlü itemleri almayacağım ama. Birde 1-2M net param olunca kendi krallığımı oluşturayım mı?

Tamamdır hocam teşekkürler.

Hocam bir de bir şey daha soracağım. Acaba 1-2m yaptıktan sonra en güçlü eşyaları alıp kendimi mi geliştireyim? Yoksa hem ordumu hem de kendimi mi geliştireyim? 2. seçenekte en güçlü itemleri almayacağım ama. Bir de 1-2m net param olunca kendi krallığımı oluşturayım mı?

Kendini geliştir zaten o kadar para tutmaz ama dediğim gibi 1-2m para kendi krallığın için yetmez. Lordlar ile aranı iyileştirmen, namını yükseltmen, birden fazla toprağın olması vb. lazım. Öyle parayı kastım hadi krallık kurayım dersen bütün krallıklar sana saldırır yok olursun.

Kendini geliştir zaten o kadar para tutmaz ama dediğim gibi 1-2m para kendi krallığın için yetmez. Lordlar ile aranı iyileştirmen, namını yükseltmen, birden fazla toprağın olması vb. lazım. Öyle parayı kastım hadi krallık kurayım dersen bütün krallıklar sana saldırır yok olursun.
Tamamdır hocam teşekkürler yardımınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı