Mount and Blade II Bannerlord incelemesi

Yalnız Co-op modunu Taleworlds getirmiyor. Bir mod yapımcısı getiriyor.

Erken erişimde olduğu için sürekli güncelleniyor modları yapımcılar yeni sürüme ayarlıyor. Co-op kesin geleceğini zannetmiyorum. Gelmez bence.

Ama Cyberpunk 2077 tam sürümü çıkmış bir oyun. Bannerlord ise erken erişimde. Cyberpunk'ta erken erişim ile çıksaydı laf etmezdim.

Warband yıllar geçmesine rağmen buglarla dolu, karakterle yüz yüze konuşurken karakter başka yere bakıyor düzeltmiyorlar fanboyluğun alemi yok.
Mekanik olarak en iyi kılıç ve ok oyunu ama mantığı, hikayesi, sistemi yok.

Hile ile kasılıp adam kesip zevk alınacak bir oyundan ötesi değil.

Yahu 20 yaşında karakter 60 yaşında zombi gibi gözüküyor, adamlar mod yapıp düzeltiyor.

Erken erişimde olduğu için sürekli güncelleniyor modları yapımcılar yeni sürüme ayarlıyor. Co-op kesin geleceğini zannetmiyorum. Gelmez bence.
5-6 ay demiş yapımcı, hazirana kadar geleceğini ümit ediyorum. Gelirse ne kadar bug olursa olsun arkadaşlarla zevk alacağım için oynarım.

Cyberpunk 2077'yi bitirdim ve 50 saatte yaklaşık 20 bug falan görmüşümdür. Onlar da oynanışıma hiç etki etmedi. Bannerlord'da oynadım fakat o ağır yapısı hoşuma gitmedi ve bıraktım, o yüzden buglar konusunda birşey diyemem.

Şu 10 yılda hala NPC ile konuşurken surat ifadesi değişmiyor ya Allah belanı versin Talewords.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…