Mount and Blade II Bannerlord incelemesi

Warband ne zaman yapıldı, hangi teknoloji ile yapıldı kaç sene de yapıldı, bunları da hesaba katmak gerekmez mi eleştirirken?

Warband çıktığı zaman yıl 2010 ve Taleworlds'ün maddi açıdan çok iyi değildi. Fanboyluk yapmıyorum. Siz oyunu gereksiz gömüyorsunuz. Ayrıca hikaye yok demişsin. Bu oyunu oynayan kimse hikaye için oynamıyor. Herkes savaşmak ve biraz da ticaret için oynuyor.

Arkadaşlar ayrıca hazır konuda toplanmışken

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki videoda gözüküyor. Modları aktif edemiyorum nasıl çözerim?

Warband ne zaman yapıldı, hangi teknoloji ile yapıldı kaç sene de yapıldı, bunları da hesaba katmak gerekmez mi eleştirirken?
Evet bence de o biraz ağır olmuş warband 2010 yapımı CoD gibi AAA oyunu da değil. Zamanına göre iyi.
Vallahi hiç bilmiyorum ben ışın kılıcı modu bekliyorum aşırı güzel ya.

Bakın istediğiniz kadar bana fan diyin, ancak şunu bilmeniz gerek. Taleworlds her oyununu erken erişim ile çıkardı. Erken erişimi olayını en iyi yapan firmalardan biridir. Bannerlord tam sürümü çıktığında iyi bir oyun olacak. Ayrıca lütfen şu oyundan hikaye istemeyin. Bu oyun hikayesi için oynanmıyor. Witcher değil bu.

Hikaye gözü ile bakmak saçma zaten. Ee iyi bakalım erken erişimden çıktıktan sonra torunlarımızla bakarız tekrardan konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…