Mount and Blade II Bannerlord incelemesi

Hocam benim arkadaşlarım oyun çıkarken ben kötü çıkacak dedim "yav bi git sen ne anlarsın oyunlardan anca göm" demişlerdi. Şimdi onlarda oyuna sövüyor.

İyi de 9 yıl ne yaptı bu adamlar? Ha çıktı ha çıkacak derken.

İyi de 9 yıl ne yaptı bu adamlar? Ha çıktı ha çıkacak derken.

2016'da yapmaya başladılar 9 yıl değil erken erişimde çıktı bu oyun hocam, araştırabilirsiniz internette 2016'da geliştirmeye başladığı yazıyor - 2012 duyurulma tarihi sadece.

O kadar oynadım 1 kere bile bir oyunu kıracak bug görmedim ancak gelmeyen özellikler denge vs yamaları gelirse oyun daha iyi yere gelir cyberpunk ile kıyaslamak mantıksız ki cyberpunkta daha çok oyun kıran buglar mevcut oyuna daha hızlı yama ve güncelleme gelmesini isterim şahsen oyun nerelere gelir zaman gösterecek çıktığı gün aldım pişman değilim...

Boş bir inceleme olmuş. Oyunun iyi ve değişen yönlerini görmektense kötülemek için hata aramışsın resmen. Neyse oyun 10 milyondan fazla sattı da sizin gibiler yüzünden heba olmuyor.

Bir erken erişim oyununu incelemek veya hatalarını yazmak bana saçma geliyor.

Bir erken erişim oyununu incelemek veya hatalarını yazmak bana saçma geliyor.

Bayağı erken, 9 yılı geçti.
1 yıldır da erken erişimde.
Boş bir inceleme olmuş. Oyunun iyi ve değişen yönlerini görmektense kötülemek için hata aramışsın resmen. Neyse oyun 10 milyondan fazla sattı da sizin gibiler yüzünden heba olmuyor.

Öncelikle üslubunu düzelt!

Oyunun iyi yönleri ne mesela? Lord'ları bulamamak, barıştığın Lord'un tekrar savaş açması, askerlerinin merdiven çıkamaması, hile sistemini sadece envantere doldurmaları (envantere her tıkladığında 5 saniye bekliyorsun), zırh ve silahların Warband' dekinden kötü olması.

Tek olumlu yanı grafik olmuş onun haricinde bir şey göremedim.

Hocam siz salın o arkadaşı ilk mesajı böyle olan insanlar genelde boş oluyor zaten.

Hocam Cyberpunk 2077'de aynı şekilde geliştirildi ve gördüğüm kadarıyla Cyberpunk 2077'yi buglu diye eleştirmişsiniz.

Buglı diye değilm 300 TL verdiğimiz oyunu açmak için 4 kere tıklıyoriz 3'ünde oyun çöküyor. Daha şahsen bug görmek kısmet olmadı. Ayrıca o oyunda Bannerlord gibi 8 yılda yapıldı. Enazından MB açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…