Mount and Blade Warband üzerimize alabileceğimiz silah kapasitesini artırma!

Katılım
21 Mart 2020
Mesajlar
128
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle buranın Warband değil Bannerlord bölümü olduğunun farkındayım, ama ana oyun bölümünde destek almam daha zor olacağından işi en iyi bilenlere sorayım dedim 🙂. Şimdi sorum şu: Warbanda üzerimize daha fazla silah almanın bir yolu var mı? Bakın envanter kapasitesi demiyorum, kendi üzerimize alabildiğimiz 4 slotluk alandan bahsediyorum. Çünkü 4 slot bana yetmiyor, hemen açıklayayım üzerime neler aldığımı:

- Ustaişi uzun battal kılıç (çift elli /tek elli )
- Usta işi kergit yayı ya da güçlü uzun yay.
- Büyük sadak ince temrenli ok ya da büyük sadak kergit oku.
- Kalın kahramanın yuvarlak kalkanı.
Ama bunların yanında bir de çift elli pala gibi (çok daha uzun ve yüksek hasarlı ) bir şey almak istiyorum. Kale kuşatırken falan lazım olmuyor ama meydan savaşında çok lazım olduğu için -atlıları onunla biçiyorum - devamlı bagajı bulup değiştirmek gibi bir külfete katlanıyorum. He deseniz ki "savaştan önce neden almıyorsun? " her zaman öyle bir vakit olmaması bir yana (bina çıkışı ıstırıyorlar ) hep unutuyorum da 😅 çok fazla devrik cümle olmuş olabilir uzun bir yazıydı bilen varsa hilesini yazsın :D modlama kısmı da sorun değil gerekirse yaparım.
 
Kapasiteyi arttıramıyorsunuz.

Mod yapabiliyorsanız yapın ama hile ya da başka yollardan kapasiteyi artırmanın bir yolu yok. Eğer okları çantanızda iken de kullanabiliyorsanız okları koyduğunuz bölüme bıçak/balta vb. bir şey koymanız daha mantıklı olur.

Bilen var ise bizimle de paylaşsın lütfen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı