Mount Blade 2 Bannerlord 150 TL'ye değer mi?

150 Türk lirasına değmez fakat indirimde 120 TL'ye kadar düşüyor üstüne bir de Epic kuponu kullanırsanız 60 TL olur ve 60 TL'yi hak ediyor.
 
Değer tabii ki. Mod desteği çıktığında 2 3 kat oyun zevki gelecek :). Ayrıca size Epic Games'den almamanızı öneririm, mod desteği gelince Steam atölyesi kullanarak çok kolay bir şekilde mod yüklersiniz Epic Games uğraşmak istemeyeceğiniz kadar sıkıcı olacaktır mod kurarken. Oyunu 100 saat Max. Modsuz oynarsınız sıkılırsınız modlar önemli. En basitinden Game of thrones.

Param olsa Steam'dan alacaktım ama 90 TL varken kim 150 TL'yi seçer.
Peki oyun nasıl kadermizi kendimiz belirliyormuşuz duyduğuma göre. Amaç ne oyunda.

Oyunu nereden almamız gerektiği değil de bu soruya cevap verirsek güzel olur.
 
Epic Games'de 60 TL kuponunu aktif ederek daha ucuza alabilirsiniz, hem ben Warband aşığıyım bilenler bilir :D. Oyunlar şu sıra 700TL'ye dayandı, kesinlikle değer ama oyunun daha erken erişim de olduğunu unutmayın. TaleWorlds oyun ilk çıktığında 1 yıl erken erişimde kalacağını söyledi. 2021 Mart ayında erken erişimden çıkacak. Lafın kısası her türlü değer.
 
Merhaba dostum almanı pek tavsiye etmiyorum çok fazla optimizasyon problemleri bulunmakta onun yerine conqueror's Blade oynayabilirsin 2 oyunda aynı mantık optimizasyon sorunu yok ve bedava ben bunu oynuyorum şahsen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı