Mount & Blade II: Bannerlord, Crash Sorunu

necmiboraobuz

Hectopat
Sistemim yeterli, ekran kartı sürücüleri güncel ve oyun orijinal. Ama oyun içerisinde sürekli crash yiyorum, bir şehre girerken, savaş başlarken veya savaşın ortasında. Normalde crash yedikten sonra tekrar açınca aynı bölümde gelmezdi biraz oynadıktan sonra tekrar kapanırdı şu an bir kervan yağmalarken savaş ortasında crash yiyorum sürekli. Sebebi veya çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?

oyun geliştirme aşamasında daha bir çok kez görebilirsiniz ama bu durum dan sakınmak için bir kaç şey var.
Çözünürlüğü desktop değil el ile seçin ve fps'i sabitleyin. Oyun ayarlarında var bu.
Audio da ki ses kanalı'nı en düşüğe çekin.

Bu konuyu açtıktan bir süre sonra mavi ekran yedim... USB Wireless alıcısını çıkardıktan sonra uzun süre oyunu oynadım ve hiç kapanmadı. Mavi ekran da almadım. Sorunun kaynağını buldum diyebilirim. Ama Online oyunlarda da oluyor aynı sıkıntı ne gibi problemi olabilir bu alıcının.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı