xZeDx Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 madlyn dedi: Kalelerine VAL'i olarak bırak veya onlara ordu, kervan kur. Ha yanlış anlamışım. Klan sekmesine gir, oradan atmak istediğine tıkla. Klandan at seçeneği var sağ tarafta özelliklerinin altında. Genişletmek için tıkla... Bende klanda atma seçeneği yok. Onu değiştirdiler mi bir bilgin var mı? Şu anda yoldaşı atamadım bir türlü. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023
madlyn dedi: Kalelerine VAL'i olarak bırak veya onlara ordu, kervan kur. Ha yanlış anlamışım. Klan sekmesine gir, oradan atmak istediğine tıkla. Klandan at seçeneği var sağ tarafta özelliklerinin altında. Genişletmek için tıkla... Bende klanda atma seçeneği yok. Onu değiştirdiler mi bir bilgin var mı? Şu anda yoldaşı atamadım bir türlü.
Çözüm WosTidReis 17 Ağustos 2023 Hocam yoldaşla konuşmanız gerekiyor. Artık ihtiyacım yok gibisinden bir konuşma yap klandan gider zaten. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Hocam yoldaşla konuşmanız gerekiyor. Artık ihtiyacım yok gibisinden bir konuşma yap klandan gider zaten. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.546 Makaleler 1 Çözümler 7 17 Ağustos 2023 #2 Hocam yoldaşla konuşmanız gerekiyor. Artık ihtiyacım yok gibisinden bir konuşma yap klandan gider zaten. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Çözüm
Hocam yoldaşla konuşmanız gerekiyor. Artık ihtiyacım yok gibisinden bir konuşma yap klandan gider zaten. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
nani8976 Femtopat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 WosTidReis dedi: Hocam yoldaşla konuşmanız gerekiyor. Artık ihtiyacım yok gibisinden bir konuşma yap klandan gider zaten. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim Genişletmek için tıkla... WosTidReis dedi: Hocam yoldaşla konuşmanız gerekiyor. Artık ihtiyacım yok gibisinden bir konuşma yap klandan gider zaten. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende Olmuyor artık beni takip etmeyi bırakabilirsin diyorum sadece peşimi bırakıyor bakıyorum hala klanda nasıl atıcam?
WosTidReis dedi: Hocam yoldaşla konuşmanız gerekiyor. Artık ihtiyacım yok gibisinden bir konuşma yap klandan gider zaten. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim Genişletmek için tıkla... WosTidReis dedi: Hocam yoldaşla konuşmanız gerekiyor. Artık ihtiyacım yok gibisinden bir konuşma yap klandan gider zaten. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende Olmuyor artık beni takip etmeyi bırakabilirsin diyorum sadece peşimi bırakıyor bakıyorum hala klanda nasıl atıcam?
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.546 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Haziran 2024 #4 nani8976 dedi: Bende Olmuyor artık beni takip etmeyi bırakabilirsin diyorum sadece peşimi bırakıyor bakıyorum hala klanda nasıl atıcam? Genişletmek için tıkla... Şehirde konuşursan olmaz. Haritada dolaşırken birliğe gir,yoldaşa tıkla altında konuşma butonu var oradan konuşacaksın.
nani8976 dedi: Bende Olmuyor artık beni takip etmeyi bırakabilirsin diyorum sadece peşimi bırakıyor bakıyorum hala klanda nasıl atıcam? Genişletmek için tıkla... Şehirde konuşursan olmaz. Haritada dolaşırken birliğe gir,yoldaşa tıkla altında konuşma butonu var oradan konuşacaksın.
nani8976 Femtopat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #5 nani8976 dedi: Bende Olmuyor Genişletmek için tıkla... WosTidReis dedi: Şehirde konuşursan olmaz. Haritada dolaşırken birliğe gir,yoldaşa tıkla altında konuşma butonu var oradan konuşacaksın. Genişletmek için tıkla... Joystick den oynuyorum da o nasıl olacak?
nani8976 dedi: Bende Olmuyor Genişletmek için tıkla... WosTidReis dedi: Şehirde konuşursan olmaz. Haritada dolaşırken birliğe gir,yoldaşa tıkla altında konuşma butonu var oradan konuşacaksın. Genişletmek için tıkla... Joystick den oynuyorum da o nasıl olacak?
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.546 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Haziran 2024 #6 nani8976 dedi: Joystick den oynuyorum da o nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam normal bir şekilde birlik kısmına girin. Ordan yoldaşınız üstüne gidin ve konuşun öyle yapıyorum ben joystickden oynarken.
nani8976 dedi: Joystick den oynuyorum da o nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam normal bir şekilde birlik kısmına girin. Ordan yoldaşınız üstüne gidin ve konuşun öyle yapıyorum ben joystickden oynarken.
nani8976 Femtopat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #7 WosTidReis dedi: Hocam normal bir şekilde birlik kısmına girin. Oradan yoldaşınız üstüne gidin ve konuşun öyle yapıyorum ben joystickden oynarken. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca sadece rol ver oluyor.
WosTidReis dedi: Hocam normal bir şekilde birlik kısmına girin. Oradan yoldaşınız üstüne gidin ve konuşun öyle yapıyorum ben joystickden oynarken. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca sadece rol ver oluyor.