Mount & Blade II: Bannerlord - War Sails alınır mı?

Elein

Centipat
Daha fazla  
Böyle 1 tane konu önceden açılmış ama çok da karar vermeme yardımcı olmadı, ben de kendim açayım dedim. Bannerlord'da 240 saatim var ve alalı yıllar oldu, sizce bu fiyata bu genişleme paketi alınır mı?

Alınır.

Bu arada şu an yeni çıktığı için fiyatı bu kadar ucuz büyük ihtimal yakında zam gelebilir o yüzden erken almanızı tavsiye ederim.

Alınır.

Bu arada şu an yeni çıktığı için fiyatı bu kadar ucuz büyük ihtimal yakında zam gelebilir o yüzden erken almanızı tavsiye ederim.
Hocam bence tam tersi fiyatı belki gereğinden fazla bile olabilir. Zaten getirdiği çok fazla yenilik yok ve yurtdışındaki fiyatı 25 dolar yani oyunun yarı fiyatı. Herkes içerik yetersizliğinden şikayetçi zam gelmez bence.

Dediğin konuyu muhtemelen ben açtım. Ben almaktan vazgeçtim. Nedenlerini söylemem gerekirse oynamak istediğim birkaç oyun var önce onları bitirmek istiyorum. Bu süreçte daha yüksek indirime girer ve ucuza alırım diye düşündüm. DLC'yi almadan mod yükleyip bir kez daha oynamak istiyorum.
Ben pahalanacağını düşünmüyorum. Tabii bu durum için garanti veremem.

Dediğin konuyu muhtemelen ben açtım. Ben almaktan vazgeçtim. Nedenlerini söylemem gerekirse oynamak istediğim birkaç oyun var önce onları bitirmek istiyorum. Bu süreçte daha yüksek indirime girer ve ucuza alırım diye düşündüm. DLC'yi almadan mod yükleyip bir kez daha oynamak istiyorum.
Ben pahalanacağını düşünmüyorum. Tabii bu durum için garanti veremem.
Yakın zaman içinde en fazla 1-2 dolar daha fazla indirime girer bence. 18 aralıkta da %10 indirim verip geçerler veya %20 çok bir şey oynamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı