Mount & Blade II: Bannerlord yakın zamanda indirime girer mi?

Bannerlord indirime girer mi_

• Oy verenlerin toplamı
    17

ShadowsLover

Hectopat
Arkadaşlar yakın zamanda Bannerlord almayı planlıyorum. Warband sahibi olduğum için yüzde 15 indirim oluyor zaten bir de yüzde 20 indirim gelirse 100 TL gibi bir fiyata almayı planlıyorum. Uzun zamandır bekliyorum fakat bir indirim durumu olmadı. En yakın genel Steam indirimi de ekim gösteriyor sizce Ekim'e kadar indirime girer mi? Yani taleworldsün özel bir indirim zamanı olabilir mi? Yoksa Ekim'i mi bekleyeyim? Peki ekim de girme ihtimali ne kadar olur sizce? Gereksiz bir konu olarak görenler için özür dilerim sadece tahminlerinizi merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'te 60 TL kuponu bekleyin, 65 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz. İndirimi hali 125 TL olur diye tahmin ediyorum.

Epic Games'te 60 TL kuponu bekleyin, 65 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz. İndirimi hali 125 TL olur diye tahmin ediyorum.
Epic games kuponum çok eskiden vardı fakat galiba uzun süredir bir kuponum yok
Bence artık indirime girmeli.

Çok mantıklı.
Bence de oyun üst üste güncelleme aldığı zamanda bir indirim iyi olurdu
İndirimde yüzde 20 sabit yapıyorlar zaten adamlar 50 dolara 150 tl istiyorlar bence çok iyi bir durum. Bir de Warband'im olduğundan yüzde 15 daha indirim oluyor 100 lira gibi bir fiyat yapıyor. Fakat ''Epic games store'' da daha ucuz olabilir kuponla tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…