Çözüldü Mount & Blade: Warband açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

droxer

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu açmak için tıkladığım zaman oyun tepki vermiyor görev yöneticisinde gözüküyor fakat Görev Yöneticisi'nden kapatmak istediğim zaman orada da kapatılmıyor.
C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_42.dll bunu silip tekrar DirectX kurulunca oluyor dediler fakat gene hiçbir şey değişmedi.

Çözüm
Korsan yükledikten sonra oyunu tüm dosyalarıyla beraber silmeden Steam'den yüklediysen hata vermiş olabilir onun dışında bu hatanın sebebi sende D3D9X in eksik olması YouTube'dan bakarak çok kolay bir şekilde indirebilirsin ama normalde Steam'den indirdiginde D3D9X sende eksik olsa bile Steam kendisi yükler sana tavsiyem oyunu satın alıp temiz bir kurulum yapmak eğer olmuyorsa dediğim şeyi indir.

Tüm dosyaları temiz olarak sildime eminim D3D9X_42.dll ve benzeri tüm şeyle mevcut sil yükle bile yaptım ama gene de tepki yok.

Sorunu çözdüm şaka gibi aslında cok basit ve saçma bir şeymiş birkaç yıl once oynadıgımdan dolayı OneDrive'dan save vardı belgelerdeki Mount Blade Warband dosyasını silince düzeldi.
Korsan yükledim başta her şeyi denememe rağmen açılmadı sonra Steam'den satın aldım gene aynı sorun oldu paramın boşa gitmemesi için iade ettim şu anki oyun bu sebeble korsan yardımcı olabilir misiniz?
Korsan yükledikten sonra oyunu tüm dosyalarıyla beraber silmeden steamden yüklediysen hata vermiş olabilir onun dışında bu hatanın sebebi sende d3d9x in eksik olması youtubeden bakarak çok kolay bir şekilde indirebilirsin ama normalde steamden indirdiginde d3d9x sende eksik olsa bile Steam kendisi yükler sana tavsiyem oyunu satın alıp temiz bir kurulum yapmak eğer olmuyorsa dediğim şeyi indir

Korsan yükledikten sonra oyunu tüm dosyalarıyla beraber silmeden Steam'den yüklediysen hata vermiş olabilir onun dışında bu hatanın sebebi sende D3D9X in eksik olması YouTube'dan bakarak çok kolay bir şekilde indirebilirsin ama normalde Steam'den indirdiginde D3D9X sende eksik olsa bile Steam kendisi yükler sana tavsiyem oyunu satın alıp temiz bir kurulum yapmak eğer olmuyorsa dediğim şeyi indir.

Tüm dosyaları temiz olarak sildime eminim D3D9X_42.dll ve benzeri tüm şeyle mevcut sil yükle bile yaptım ama gene de tepki yok.

Sorunu çözdüm şaka gibi aslında cok basit ve saçma bir şeymiş birkaç yıl once oynadıgımdan dolayı OneDrive'dan save vardı belgelerdeki Mount Blade Warband dosyasını silince düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı