Ayrıca müzikleride hoşuma gitti.Jrusades and jhads diye bir mod oynuyordum 1200 küsıurlu dönemi anlatıyor kafa uçurma özel kiyafetler oyunun başında güzel görevler var çok fazla bug a rastlamadım hatırlamıyorum hatta, modun videolarına da bakabilirsin V6 ya da çıkmışsa v7'ye bakarsan iyi olur.
Jrusades and jhads diye bir mod oynuyordum 1200 küsıurlu dönemi anlatıyor kafa uçurma özel kiyafetler oyunun başında güzel görevler var çok fazla bug a rastlamadım hatırlamıyorum hatta, modun videolarına da bakabilirsin V6 ya da çıkmışsa v7'ye bakarsan iyi olur.
Ayrıca müzikleride hoşuma gitti.
Oğlum arena girdim filler boşluktan felan geçiyor savaş ortasında oyun çöküyorJrusades and jhads diye bir mod oynuyordum 1200 küsıurlu dönemi anlatıyor kafa uçurma özel kiyafetler oyunun başında güzel görevler var çok fazla bug a rastlamadım hatırlamıyorum hatta, modun videolarına da bakabilirsin V6 ya da çıkmışsa v7'ye bakarsan iyi olur.
Ayrıca müzikleride hoşuma gitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.