Mount & Blade: Warband C++ Runtime Error Costum Settlements

MrJudge

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Cyber İntelligence
Arkadaşlar merhaba, Mount And Blade Warband'ı uzun süredir oynuyordum fakat formattan sonra oyundan atmalar, çökmeler falan başladı. En sinir olduğumda save durduk yere sıfırlanıyor ve adamlar cıbıldak dolaşıyor, bundan harici costum settlemets adlı modu 2-3 kere silip yükledim C++ Visual erroru veriyor ve Warband'ı 5 kere dosyalarını doğruladım. YouTube'da o CMD olayları vs hepsini yaptım ve PC'im 32 Bit değildir haberiniz olsun. Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekürler. 😌

Aşağıdaki paketi indirin ve arşivden çıkarıp oradaki install_all.bat adlı dosyayı çalıştırın otomatik yükleme yapacaktır.

Aşağıdaki paketi indirin ve arşivden çıkarıp oradaki dosyayı çalıştırın otomatik yükleme yapacaktır.

İndiriyorum
Aşağıdaki paketi indirin ve arşivden çıkarıp oradaki install_all.bat adlı dosyayı çalıştırın otomatik yükleme yapacaktır.

Hangi Bayrağı seçeyim?

Yüklü olanları kaldırıp bunu kurun ki bir sorun çıkmasın. Sorunun çözülüp çözülmemesi durumunda gelip bilgi verirseniz sevinirim.

Yüklü olanları kaldırıp bunu kurun ki bir sorun çıkmasın. Sorunun çözülüp çözülmemesi durumunda gelip bilgi verirseniz sevinirim.
Tabi menunuyetle bilgilendirceğim böyle bir konu bir çok arkadışımıza yardımcı olucakdır diye düşünüyorum çok fazla kişi bu hatayı alıyor diye biliyorum ve bazı konular henüz cevaplanmamış.
Dostum yükledi hepsini galiba da modu msilip tekrar kurayım mı?
Dostum hepsini yükledim fakat aynı hatayı veriyor silip yükliyeceğim modu bakalım düzelecek mi.
Aynı hata devam ediyor hepsini kuruldu attığınız dosyadaki Viusal C++ Library hatası vermeye devam ediyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı