Heraclain Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 87 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2021 #1 Hocam, başlıkta da belirttiğim gibi MB. Warband modu arıyorum da; oyun tipini değiştirmeyecek, eğlenceli modlar önerir misiniz? Yeni kılıçlar olsun, harita düzenlemesi gibi basit ama güzel modlar. Son düzenleme: 14 Mayıs 2021
Hocam, başlıkta da belirttiğim gibi MB. Warband modu arıyorum da; oyun tipini değiştirmeyecek, eğlenceli modlar önerir misiniz? Yeni kılıçlar olsun, harita düzenlemesi gibi basit ama güzel modlar.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 14 Mayıs 2021 #2 Steam Workshop::Diplomacy 4.litdum steamcommunity.com
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 14 Mayıs 2021 #3 Haçlılarla Cihat. Dünya haritasını kullanmakta. Yeni silahlar da var diye biliyorum. Kafa kesebiliyorsunuz. @Arthur_Callahan
Haçlılarla Cihat. Dünya haritasını kullanmakta. Yeni silahlar da var diye biliyorum. Kafa kesebiliyorsunuz. @Arthur_Callahan
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 14 Mayıs 2021 #4 Ramazan Ö dedi: Haçlılarla Cihat. Dünya haritasını kullanmakta. Yeni silahlar da var diye biliyorum. Kafa kesebiliyorsunuz. @Arthur_Callahan Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? Kafa kesme var mı? Benim neden bu moddan haberim yok? Yaz gelsin de kurayım o zaman.
Ramazan Ö dedi: Haçlılarla Cihat. Dünya haritasını kullanmakta. Yeni silahlar da var diye biliyorum. Kafa kesebiliyorsunuz. @Arthur_Callahan Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? Kafa kesme var mı? Benim neden bu moddan haberim yok? Yaz gelsin de kurayım o zaman.
Heraclain Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 87 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2021 #5 Sapphire1525 dedi: Steam Workshop::Diplomacy 4.litdum steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Bu modu çok yerde gördüm de detaylı içeriğini göremedim, kısaca anlatma imkanın var mı?
Sapphire1525 dedi: Steam Workshop::Diplomacy 4.litdum steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Bu modu çok yerde gördüm de detaylı içeriğini göremedim, kısaca anlatma imkanın var mı?
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 14 Mayıs 2021 #6 Heraclain dedi: Bu modu çok yerde gördüm de detaylı içeriğini göremedim, kısaca anlatma imkanın var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun diplomasi yönünü geliştiriyor. Normal oyunun biraz daha geliştirilmiş versiyonu. Yeni silahlar var mı hatırlamıyorum ama. Oynamayalı baya oldu.
Heraclain dedi: Bu modu çok yerde gördüm de detaylı içeriğini göremedim, kısaca anlatma imkanın var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun diplomasi yönünü geliştiriyor. Normal oyunun biraz daha geliştirilmiş versiyonu. Yeni silahlar var mı hatırlamıyorum ama. Oynamayalı baya oldu.
Heraclain Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 87 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2021 #7 Sapphire1525 dedi: Oyunun diplomasi yönünü geliştiriyor. Normal oyunun biraz daha geliştirilmiş versiyonu. Yeni silahlar var mı hatırlamıyorum ama. Oynamayalı baya oldu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Sapphire1525 dedi: Oyunun diplomasi yönünü geliştiriyor. Normal oyunun biraz daha geliştirilmiş versiyonu. Yeni silahlar var mı hatırlamıyorum ama. Oynamayalı baya oldu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 14 Mayıs 2021 #8 Heraclain dedi: Bu modu çok yerde gördüm de detaylı içeriğini göremedim, kısaca anlatma imkanın var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun grafiklerine iyileştirmeler yapılmış pek fazla yeni silah yok diplomasi kısmı bayağı bir geliştirilmiş. Cihat ve Haçlılar modunu seversin belki selçuklu zamanında geçiyor.
Heraclain dedi: Bu modu çok yerde gördüm de detaylı içeriğini göremedim, kısaca anlatma imkanın var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun grafiklerine iyileştirmeler yapılmış pek fazla yeni silah yok diplomasi kısmı bayağı bir geliştirilmiş. Cihat ve Haçlılar modunu seversin belki selçuklu zamanında geçiyor.
Heraclain Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 87 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2021 #9 sonicnix dedi: Oyunun grafiklerine iyileştirmeler yapılmış pek fazla yeni silah yok diplomasi kısmı bayağı bir geliştirilmiş. Cihat ve Haçlılar modunu seversin belki selçuklu zamanında geçiyor. Genişletmek için tıkla... Steam linki atma şansın var mı ya?
sonicnix dedi: Oyunun grafiklerine iyileştirmeler yapılmış pek fazla yeni silah yok diplomasi kısmı bayağı bir geliştirilmiş. Cihat ve Haçlılar modunu seversin belki selçuklu zamanında geçiyor. Genişletmek için tıkla... Steam linki atma şansın var mı ya?
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 14 Mayıs 2021 #10 Heraclain dedi: Steam linki atma şansın var mı ya? Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::Crusades and Jihads steamcommunity.com
Heraclain dedi: Steam linki atma şansın var mı ya? Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::Crusades and Jihads steamcommunity.com