Mouse ağır geliyor

Hocam ben zaten düzenli basket oynuyorum ciddi kulüpte de oynadım, pek umudum yok ama deneyeceğim bakalım.

Bir de mouse pad olarak bunu kullanıyorum, değiştireyim mi?

Bu padi kullandım daha önce çok iyi değil hatta hiç iyi değil önerim SteelSeries QCK ama kirleniyor vs her padde olduğu gibi şu an klasse onibushi kullanıyorum beğendim kaliteli.

Hocam şimdi fareyi ne yazık ki iade edemezsiniz o yüzden ya alışacaksınız ya da zararına satacaksınız. Arkadaşın önerdiği gibi yeni bir mousepad alın, "speed" yani "hız" olan mousepadler var. Fiyatlar büyük ihtimal uçup gitmiştir bayağıdır bakmadım ama en kötü sarı siteden ikinci el alın geçin zaten kumaş parçası ve biraz durulamayla yepyeni oluyor. Fare çok daha hızlı kayacağı için en azından ağır gibi hissetmezsiniz böylece, ben 60g deathadder v3 kullanıyorum üstüne razer strider kullanıyorum ki bayağı hızlı, üstüne de ayaklarını değiştirdim o da ekstra hızlı 😂 Birkaç eklenti ve değişimle alışırsınız diye ümit ediyorum, alışamazsanız da satıp darmoshark m3 alabilirsiniz - ergo değil ama o fiyatlara iş görecek güzel bir fare.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00