Mouse altındaki Passed nedir ?

Rovildi

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu tarih üretim tarihini mi yoksa tamir süresini mi temsil ifade ediyor? Ürünü 20 Haziranda sipariş vermiştim.

DyeoBb5E.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fareye test yapılmıştır ve testten başarıyla çıktığı için yapıştırmış olabilirler.

Elime aldım fareyi arada sağ tuşa bastığımda bazen çift tıklıyor Gta Online'da biraz çektim açıkçası. Bugünde sağ tuşun boyası çok kolay aşındı nedense. Bu yüzden geri yollayacağım Cuma günü bayram geçsinde.

Elime aldım fareyi arada sağ tuşa bastığımda bazen çift tıklıyor Gta Online'da biraz çektim açıkçası. Bugünde sağ tuşun boyası çok kolay aşındı nedense. Bu yüzden geri yollayacağım Cuma günü bayram geçsinde.

Eğer dediğim şey doğruysa, bu muhtemelen taşınma sırasında olmuş olabilir. Veya aldığınız ürün daha önceden kullanılıp, iade edilmiş olabilir. Boya konusunda fabrika hatası olmuştur ve gözden kaçırılmıştır.

Eğer dediğim şey doğruysa, bu muhtemelen taşınma sırasında olmuş olabilir. Veya aldığınız ürün daha önceden kullanılıp, iade edilmiş olabilir. Boya konusunda fabrika hatası olmuştur ve gözden kaçırılmıştır.
Aynen haklısın bencede. İlk gün elime geçtiğinde kutusunda toz vardı biraz kenarları aşınmış şekilde açtım kutuyu adamlar e mail yolladılar tekrardan bu durumdan dolayı özür dileriz en yakın zamanda size hediye olarak tekrardan bu fareyi en hızlı kargo seçeneğiyle ürününüzü yollayacağız dediler.Pazar günüde tracking verdiler az evvel.

Adamlar şaka maka bir yana işlerinde ciddiler ilk başlarda biraz tereddütlerim vardı şimdi onlarda çok azaldı artık.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı