Mouse ayakları tam oturmadı

IDWI OxyGeN

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben 11 ay önce Everest SGM-X7 PRO oyuncu mouse olan ürünü almıştım 2 gün önce fare ağır geldiği için ağırlıklarını çıkarmak istedim ve fareyi sökmek için de vidalara ulaşmak gerek, vidaları da farenin ayaklarının altına koymuşlar, farenin ayaklarını söktüm fakat işimi tamamladıktan sonra tekrar monte ederken farenin ayakları orijinal halini kaybetti, birinin yapışkanı öldü bazıları tam oturamadı, birinin de ise şekilleri bozuldu bu sefer de oyunda takılmalar oluşuyor, farenin altında tam bir kayganlık olmuyor, bu konuyla ilgili ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum, fare ayaklarını satın almak istedim fakat hiçbir yerde bulamadım, garantiye mi göndersem diye düşünüyorum.

Cihazınız garanti dışı hale geldi zaten. Skatezlerin sıcak hava tabancasıyla önce ısıtılması sonra sökülmesi gerekirdi. Yapılabilecek tek şey skatez alıp mouse ayak ölçülerinde kesmek.

Sokerken planlayip sokmen gerekiyordu skatezleri. Farkli yontemler var sokmek icin. Ama soktugun skatezleri tekrar kullanmayi planliyorsan en mantiklisi isi tabancasi/sac kurutma makinesi ile biraz isitip yavasca cikartmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı