FruktoZz
Centipat
Daha fazla
Belkide ama benim bildiğim yüksek dpi yapıp oyundan düşürmek kaliteli aim alma kabiliyeti verir çünkü sonuçta çözünürlük ne kadar yüksek olursa okadar ince ayar yapılıyor senin bunu hissetmemenin nedeni 120hz ile 144hz monitör arasındakı mesele gibi insanın yetilerini biraz zorladığı için zor anlaşılıyor. Dediğin gibi bi dokümanı olsada okusakGüzel yazmışsın dostumda, genelde e sporculara bakacak olursak hemen hemen çoğu düşük dpı kullanıyor 900 ve altı gibi. Kontrolü fareyi daha fazla hareket ettirerek sağlamaya çalışıyorlar, bir yerde gördüydüm sanırım hatırlamıyorum, espor oyuncularının kullandıkları dpı bakmıştım böyleydi. Online rekebetçi bir oyun oynuyorsanız ( PUBG) gibi bu değerler, çözünürlük ilişkisi vs önem arz ediyor. Valla DPI arttırıp oyundan mı kıssam veya azaltıp, oyundan mı arttırsam bilemedim. Bana göre sanki ikiside aynı etki yapıyor. O yüzden zamanında bu konuyu açmıştım, hani bir klişe vardır:" Uzmanlar uyarıyor" vs gibi onun gibi bu çözürlüğün dpı bu olmalı, şununki ise şu olmalı vs diye bir rapor var mı diye merak ettiydim.![]()