Mouse hareket ediyor ama Click atmıyor

sistemdeneme

Kilopat
Merhaba. CTRL alt delete yapınca düzeliyor o da 1 2 dakikalığına. PC'yi resetledim mouse driverını sildim fakat işe yaramadı. Ne yapmam lazım? Hareket ettirebiliyorum masaüstündeki uygulamaları açabiliyorum ama mesela görev çubuğundaki uygulamaları açamıyorum, tıklamıyor.

Kanka bende de olmuştu o sorun mousunde içindeki kablolardan dolayı oluyor yanında bu tarz işlerden anlayan birisi var ise ona ver halletsin ya kablolarda temazsızlık vardır ya da lehimlemek lazım yani bende ki sorun bu şekilde çözülmüştü ama sen zarar vermeden çözmek istiyorsan başka birisini dinle.

Kanka bende de olmuştu o sorun mousunde içindeki kablolardan dolayı oluyor yanında bu tarz işlerden anlayan birisi var ise ona ver halletsin ya kablolarda temazsızlık vardır ya da lehimlemek lazım yani bende ki sorun bu şekilde çözülmüştü ama sen zarar vermeden çözmek istiyorsan başka birisini dinle.

Baska yeni mouse taktım arkadasimin mouse onda da aynısını yapıyor görev cubugundaki hiçbir uygulamaya tıklamıyor masaüstündekilere tıklıyor.

Hee o zaman ben bilmiyorum kanka kusura bakma sorun sana bahsettiğim olsaydı çözümü kolaydı ama senin sorunun büyük bir ihtimalle kod ya da yazılım hatasıdır bilgisayarını fabrika ayarlarına döndürürsen belki çözümlenebilir ancak dediğim gibi fazla bir bilgim yok o yüzden denemeni tavsiye etmiyorum ama olursa sistem kaynaklı bir hatadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı