Mouse Hareket Ettirince Bip Sesi Geliyor

Daha fazla  
Bugün başıma ilk kez gelen bir sorundan bahsedeceğim. Youtube üzerinden müzik dinleyip kahve yaptım. Tekrar PC başına geçip, Youtube'u kapattım. Çok mükemmel bir kasma yaşadım, Mouse'un her attığı adımda bir bip sesi aldım. Birkaç saniye sonra düzeldi. Ciddi bir sorun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende başka birşey için konu açmayı düşünüyordu bendede ortada bir sorun yokken bilgisayarıma veya herhangi bir şeyi açtığım da bilgisayar efsane kasıyordu başlat açılmıyordu 10 saniye içinde geçiyordu görev yöneticisini açtım HDD %100 ( Sorun Bundan Değil ) Antimalware Secure kullanıyormuş yani virüs tespit edince böyle oluyor bende yakında temiz bir kurulum yapıcağım.

Bende başka birşey için konu açmayı düşünüyordu bendede ortada bir sorun yokken bilgisayarıma veya herhangi bir şeyi açtığım da bilgisayar efsane kasıyordu başlat açılmıyordu 10 saniye içinde geçiyordu görev yöneticisini açtım HDD %100 ( Sorun Bundan Değil ) Antimalware Secure kullanıyormuş yani virüs tespit edince böyle oluyor bende yakında temiz bir kurulum yapıcağım.
Bilgisayar temiz, hemen hemen hergün taraması otomatik yapılıyor. SSD kullanıyorum. Bios'tan gelmiş gibi bip sesi neden geldi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı