Mouse hareket farklılığı

IGRENC

Megapat
Daha fazla  
Merhaba bugün sizlere ilginç bir konudan bahsedeceğim.
Konu video içeriğinde gösterdiğim gibi düz hareket yapılmasına rağmen imlecin istenilen yöne doğru hareket etmesi ancak bunu yaparken yukarı doğru çıkması. Video eki;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlayamayanlar için basit açıklama ilk olarak düşük hassasiyete alarak faremi sok eksen düzleminde hareket ettiriyorum. Faremin sol eksen üzerinde gitmesi gerekirken belli bir yerden sonra imleç sol üste doğru çıkmaya başlıyor.

İnternette yaptığım araştırmalarda böyle bir şeyin konusunu bulamadım ancak denediğim farklı farelerde de bu durum (G300S / G102 Lightsync / G403 Hero) geçerli. Bu konu hakkında bilgisi olanları yorumlara bekliyorum.

Not: En güncel G Hub Logitech sürümünde 100 DPI-400 DPI G403 Hero / G300S / G102 LIGHTSYNC ile denenmiştir. Farklı bilgisayarlarda da sonuç aynıdır.
Bu konu hususunda merak edilen nokta bunu ayarlayabilme ve değiştirebilme seçenekleri var mıdır?
+
Güncel
@Recep Baltaş
Arkadaşlar merhaba elinde logitech haricinde ayarlanabilir dpi a sahip mouse olan bir arkadaş yardımcı olursa bir deneme yapabiliriz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı