Mouse hassasiyet ayarı çok tutarsız

borishbb10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 11 kullanmaktayım. ASUS 27 inç 2K bir monitör aldım. Aktif olarak CS2 oynamaktayım. Normal de 2.30 sens ve 400DPI kullanmaktayım uzun yıllardır. Bu monitöre geçtiğimden beri 400 DPI da 1.3 sens falan kullanıyorum. Neredeyse 2.30 sense eşit geliyor ve resmen fare ivmesi var gibi hissediyorum. Sens 1'e dahi düşse yine hızlı geliyor. Profesyonel oyuncu ayarlarını vs incelediğimde 400 DPI oynayıp da 1.3 sens kullanabilen tek bir insan yok. Oyun açıkken monitör ayarlarından G-Sync aktif ettiğimde veya tam tersi açıkken G-Sync kapattıgımda sens durumu normale dönüyor. Yani çok rahat bir şekilde 2.30 sens kullanabiliyorum. Fakat bu sefer de menü de vs bir şeye tıklamak istediğimde mouse imlecini o butona götürdüğümde tıklayamıyorum. Yani sol taraftaki butona tıklamak için, mouse imlecini orta ve sağ kısma da götürüp bastıgımda soldaki butona tıklıyor. Arkadaşlar çok araştırma yaptım fakat hiçbir çözüm bulamadım. Bu konuda hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok mutlu olururum. Eğer çok kafanızı karıştırdıysam şöyle bir dipnot ekleyeyim. Mouse 400 DPI iken oyuna girdiğinizde 800-1000 DPI gibi oldugunu düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı