Mouse Hz'i kaç olmalı?

waysos

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün Logitech G PRO X Superlight 2 Mouse'unu aldım. Genelde Valorant, Apex, CS tarzı FPS oyunları oynuyorum. Mouse 8000Hz'e kadar destekliyor fakat birkaç yerde oyunların 8000'i desteklemediğini ve işlemciyi yorup FPS düşüşüne neden oldugunu okudum. Sizce kaç yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

CS2 ve Valorant'ta 8K'yı iliklerine kadar sömürebilirsin. Diğer oyunlarda ise eğer mouse ani çevirdiğinde takılma yapıyorsa Hz'yi düşürürsün.

Merhaba. Bugün Logitech G PRO X Superlight 2 Mouse'unu aldım. Genelde Valorant, Apex, CS tarzı FPS oyunları oynuyorum. Mouse 8000Hz'e kadar destekliyor fakat birkaç yerde oyunların 8000'i desteklemediğini ve işlemciyi yorup FPS düşüşüne neden oldugunu okudum. Sizce kaç yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
2000hz değerinde kullanmanı tavsiye ederim

Superlight 2'yi 8000 yaparsan şarjı 18 saate(bu değeri %87 iken verdim) biter haberin olsun ve dongle kullanmanı öneririm.

İşlemciniz de iyiyse desteklenen tüm oyunlarda 8K kullanabilirsiniz. Derseniz gerek yok fark hissetmiyorum 1000Hz şu anda tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor. 2000Hz bazı oyunlarda takılma yapabiliyor. 8K ile 4K zaten orta derecede desteklenmekte. Valorant ve CS2'de kullanabilirsiniz 8K'yı ama.

İşlemciyi ciddi anlamda yoruyor bu Hz seçenekleri. 2000Hz %5'ten %30'a kadar arttırıyor benim işlemci kullanımımı. İyi denemez işlemcime o yüzden sizin kendinizin denemeniz lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı