Mouse imleci takılıyor

Arno1972

Centipat
Katılım
24 Mayıs 2022
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mouse imleci anlık takılıyor geri geldiğinde yaptığım işlemlere sanki hiç donamamış gibi devam ediyor. Örneğin sağ tıkladığımı var sayalım; donuyor bir süre sonra düzeldiğinde sağ tıklamayı tamamlıyor. Farklı bir mouse ile denedim, bilgisayara format attım, mouse pilini değiştirdim. Fakat hiçbiri soruna çözüm olmadı. Bir yerde RAM dolayısıyla böyle sorunlar olduğunu okumuştum bunu test edebileceğim bir test veya herhangi bir şey var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
RAM'i kontrol etmenizde fayda var.
 
Hayır herhangi bir değişiklik yapmadım. Ayrıca sistemde herhangi bir ekran kartı bağlı değil ryzen 3 3200g li bir apu sistem kullanıyorum.
 
RAM'i kontrol etmenizde fayda var.
RAM testini yaptım. RAM'lerde hiçbir sorun yok fakat bu yönlendirdiğiniz proğramı yüklediğim usb disk bölündü ve şuan bir bölümü sıfırlanamıyor.

1670504799036.png

Biçimlendirmeme rağmen bu şekilde kaldı disk. Ortadaki 256mb kısım biçimlendirilemiyor veya silinemiyor ayrılmamış kısımlarda ayrı ayrı kaldı birleştirip tek bir kurulum yapamıyorum.
 
RAM testini yaptım. RAM'lerde hiçbir sorun yok fakat bu yönlendirdiğiniz programı yüklediğim USB disk bölündü ve şu an bir bölümü sıfırlanamıyor.

Eki Görüntüle 1596687
Biçimlendirmeme rağmen bu şekilde kaldı disk. Ortadaki 256MB kısım biçimlendirilemiyor veya silinemiyor ayrılmamış kısımlarda ayrı ayrı kaldı birleştirip tek bir kurulum yapamıyorum.

Birleştirmeyle alakalı bilgim olamadığından size yardımcı olamayacağım. Size attığım konuda detaylıca anlattığı video var adımları takip edin. Bende o videodaki adımlara göre programı çalıştırabildim. @Recep Baltaş hocam bakar mısınız?
 
Usb yi çözdüm fakat mouse donmaları hakkında hala bir sonuca ulaşamadım malesef. RAM'lerde herhangi bir sorun yok.

RAM testi ile birlikte disk testi de yapın. Diskten de yapabilir.
Disk testinden kastınız SSD midir hocam. Bir de bunu ne şekilde test edebilirim?

1670506082847.png

Bu yazılımla böyle bir test buldum fakat nedir ne değildir anlayabilmiş değilim. Pek hakim olduğum şeyler değiller.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı