Mouse imleci yanında kum saati simgesi çıkıyor

Hayır silinmiyor sadece driver siliniyor
Ya hocam şimdi kapatıp bir daha denedim tekte açıldı, tek tuşta. Acaba sorun yokta ben mi çok takıntılıyım ya. Ama o ekran sıkıntı işte bir defa geldiği için önemsemiyorum bir daha gelirse servise götürebilirim. Tahminimce o ekran discorddan kaynaklandı tam discordu açmak için discorda çift tıkladım o ekran gelmişti. Discordun resmi gitmişti, logosu. Discordu silip yükledim. Belki discordun dosyalarında uyuşmazlık falan olduysa ondandır belki diye gönlümü ferah tutuyorum.

Ya hocam şimdi kapatıp bir daha denedim tekte açıldı, tek tuşta. Acaba sorun yokta ben mi çok takıntılıyım ya. Ama o ekran sıkıntı işte bir defa geldiği için önemsemiyorum bir daha gelirse servise götürebilirim. Tahminimce o ekran Discord'dan kaynaklandı tam Discord'u açmak için Discord'a çift tıkladım o ekran gelmişti. Discord'un resmi gitmişti, logosu. Discord'u silip yükledim. Belki Discord'un dosyalarında uyuşmazlık falan olduysa ondandır belki diye gönlümü ferah tutuyorum.

Panik yapmanıza gerek yok sorun devam etmiyorsa sıkıntı yok tek seferlik bir şey olabilir ama bir daha yaşarsanız mutlaka servise veya garantiye yollayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı