Mouse input lag yapıyor

Teknopatc

Decapat
Daha fazla  
Tüm oyunlarda genellikle FPS oyunlarında faremde çok fazla gecikme var. İnput lag gibi bir şey. Hatta oyunlarda ekran modunda tam ekran kullanıyorum. Tam pencere yapınca mouse daha da fazla yavaşlıyor. Sorun farede değil. Rica ediyorum bilen yazsın. Her şeyi denedim formattır vs. PC özellikleri i3 10100F GTX 1650 8 GB RAM H410M-K. Bu arada eski bilgisayarımda bu sorun başladı bende yukarıda belirtmiş olduğum PC'yi aldım. Fakat sorun hala devam ediyor.

Büyük ihtimal ile 50TL'lik 4-10ms gecikme değerine sahip bir mouse kullanıyorsun.
Çünkü iyi bir mouse kullanıyor olsaydın donanımların yanında mouse modelini de belirtrdin.

Kaliteli ve tasarımını hoş bulduğun bir mouse almak ile işe başla. Sorun çözülmezse konuya tekrardan mesaj atmayı unutma.

Büyük ihtimal ile 50TL'lik 4-10ms gecikme değerine sahip bir mouse kullanıyorsun.
Çünkü iyi bir mouse kullanıyor olsaydın donanımların yanında mouse modelini de belirtrdin.

Kaliteli ve tasarımını hoş bulduğun bir mouse almak ile işe başla. Sorun çözülmezse konuya tekrardan mesaj atmayı unutma.
Mousem steelseries rival 300s

Tüm oyunlarda genellikle FPS oyunlarında faremde çok fazla gecikme var. İnput lag gibi bir şey. Hatta oyunlarda ekran modunda tam ekran kullanıyorum. Tam pencere yapınca mouse daha da fazla yavaşlıyor. Sorun farede değil. Rica ediyorum bilen yazsın. Her şeyi denedim formattır vs. PC özellikleri i3 10100F GTX 1650 8 GB RAM H410M-K. Bu arada eski bilgisayarımda bu sorun başladı bende yukarıda belirtmiş olduğum PC'yi aldım. Fakat sorun hala devam ediyor. Farem ise SteelSeries Rival 300s.

Kardeş bende bu kadar aptal değilim bilgin yoksa boşa cevap yazma bırak bilen adam yazsın.

Son düzenleme:
Vallahi ustam benim neredeyse 5 yıl oldu denemediğim şey kalmadı, yanlış anlama aklına ne geliyorsa ben hepsini denedim bana güven sende deneme. Kurtuluş yolu arıyorsan yeni bir mahalle yeni bir ev :))

Technopat Haberler

Geri
Yukarı