Mouse kayma sorunu nasıl giderilir?

berkdlls

Picopat
Daha fazla  
2 adet mouse denedim ikisinde de aynı şey oluyor. neden olduğunu anlamış değilim çözümünü veya nedenini bilen var mı? Sanırım video atılmıyormuş fareyi çok hızlıca çevirdiğimde veya çok hızlı bir şekilde sağ sol yaptığımda mouse ortada kalıyor.

2 adet mouse denedim ikisinde de aynı şey oluyor. Neden olduğunu anlamış değilim çözümünü veya nedenini bilen var mı? Sanırım video atılmıyormuş fareyi çok hızlıca çevirdiğimde veya çok hızlı bir şekilde sağ sol yaptığımda mouse ortada kalıyor.

Sensörden kaynaklı benim eski kötü mouse de öyleydi mouse pad değişmeyi dene olmazsa mouse almak lazım.

2 adet mouse denedim ikisinde de aynı şey oluyor. Neden olduğunu anlamış değilim çözümünü veya nedenini bilen var mı? Sanırım video atılmıyormuş fareyi çok hızlıca çevirdiğimde veya çok hızlı bir şekilde sağ sol yaptığımda mouse ortada kalıyor.

Mouse un markası nedır. Benım eskı Rampage dandık mouse mda da aynı sorun vardı. Sımdı duzgun kalıtelı fareye gecınce duzeldı ıstedıgım kadar hızlı cevırsemde algılıyor. Mouse un sensoru ıle alakalı durum.

Sensörlerden kaynaklı bir sorun. Hatta bazen mousepad'den bile kaynaklı olabiliyor. Gayet iyi olan mouse kullanıyorum ve mousepad değiştirdim yakın bir zamanda, fakat yeni aldığım mousepad'de senin yaşadığın sorunu yaşıyorum ve farklı bir tane aldım şuan çözüldü sorunum. Uzun lafın kısası sensör veya mousepad. Eğer yeni mouse alacağım dersen almadan önce mutlaka farklı bir şeyin üzerinde dene mouseyi. Mousepad'de ise sorun direkt mousepad al dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı