S sc60bky Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar selam, videoda sorun açıklayıcı şekilde görünüyor diye düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar selam, videoda sorun açıklayıcı şekilde görünüyor diye düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Şubat 2021 #2 Farenin bozuk olma ihtimali var mı? Başka bir fareyle deneme imkanınız varsa deneyin. Artı 1 Eksi
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 10 Şubat 2021 #3 İşletim sisteminiz nedir? Güvenli moda alıp virüs taraması yapar mısınız? Artı 1 Eksi
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 10 Şubat 2021 #4 Fareyi ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Switch'te sorun olabilir. Artı 1 Eksi
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 10 Şubat 2021 #5 Fareyle alakalı olabilir. Artı 1 Eksi
KS KS S sc60bky Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #6 aydos dedi: İşletim sisteminiz nedir? Güvenli moda alıp virüs taraması yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Windows 10. Deneyeyim virüs taramasını. Furkan1461 dedi: Fareyi ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Switch'te sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... 1 yıl oldu sanırım. Artı 0 Eksi
aydos dedi: İşletim sisteminiz nedir? Güvenli moda alıp virüs taraması yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Windows 10. Deneyeyim virüs taramasını. Furkan1461 dedi: Fareyi ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Switch'te sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... 1 yıl oldu sanırım.
4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #7 Başka fare ile deneyin olmaz ise virüstür. Artı 1 Eksi
KS KS S sc60bky Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #8 Virüs taraması yaptım, sorun hala devam ediyor. Fare kaynaklı sorun öyleyse. Yenisini alarak çözeceğim. Artı 0 Eksi
Virüs taraması yaptım, sorun hala devam ediyor. Fare kaynaklı sorun öyleyse. Yenisini alarak çözeceğim.
Ender Patriotique Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #9 WaIter White dedi: Farenin bozuk olma ihtimali var mı? Başka bir fareyle deneme imkanınız varsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende de aynı sorun var ancak fareyi çıkardığındada oluyorsa biraz sorun olabilir touchpadi devre dışı bırak dene olmazda virüs olabilir internetini kapa hala devam ediyorsa o kadar da bilmiyorum Artı 0 Eksi
WaIter White dedi: Farenin bozuk olma ihtimali var mı? Başka bir fareyle deneme imkanınız varsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende de aynı sorun var ancak fareyi çıkardığındada oluyorsa biraz sorun olabilir touchpadi devre dışı bırak dene olmazda virüs olabilir internetini kapa hala devam ediyorsa o kadar da bilmiyorum