dawnofjustice97
Hectopat
Oynadığım oyunda (LoL) ani mouse laglanmaları oluyor. Deli gibi missclick attırıyor. Kısa süre önce yeni bilgisayar aldım ama önceki bilgisayarlarımda da zaman zaman aynı problemle karşılaşmışlığım olmuştu. 1 hafta önce mouse değiştirdim çünkü severek kullandığım Razer Diamondback model mouse takılı olduğu zaman sürekli olarak kopuyor bilgisayardan USB çıkarıldı, takıldı sesi geliyordu. Şu an kullandığım mouse ta ise konuda bahsettiğim laglanma problemi var. İşin ilginç tarafı ise sadece LoL de olması. PUBG, Battlerite, R6, BDO gibi oyunlarda aynı sorunla karşılaşmadım.
Bi' arkadaşım PSU yeterli gelmiyor olabilir, konu aç orada yardımcı olurlar dedi.
PSU Model: FSP 500-60ahbc
İşlemci: i7 7700
Ekran kartı: GTX 1050Ti 6 GB
İşlemci ile ekran kartıma bakınca PSU yeterli mi? Ek olarak kullandığım ekipmanlara gelirsek; Razer Blackwidow Chroma ve Logitech G633 Artemis Spectrum model klavye ve kulaklık kullanıyorum. Bunların güç kullanımı PSU'ya sıkıntı çıkarıcak kadar etkiler mi?
Teşekkürler.
Bi' arkadaşım PSU yeterli gelmiyor olabilir, konu aç orada yardımcı olurlar dedi.
PSU Model: FSP 500-60ahbc
İşlemci: i7 7700
Ekran kartı: GTX 1050Ti 6 GB
İşlemci ile ekran kartıma bakınca PSU yeterli mi? Ek olarak kullandığım ekipmanlara gelirsek; Razer Blackwidow Chroma ve Logitech G633 Artemis Spectrum model klavye ve kulaklık kullanıyorum. Bunların güç kullanımı PSU'ya sıkıntı çıkarıcak kadar etkiler mi?
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: