Mouse modlamak

Makaleler
7
Hepinize selam, elimde bulunan mouse Glorious Model O Wireless beyaz modeli. Bunu boyamak istiyorum sol ve sağ tuşuna final mouse Starlight'daki gibi desenler çizmek istiyorum ve fareyi maviye boyayacağım ama smooth bir geçiş olacak maviden Beyaz'a fakat bu konuda biraz bilgisizim bunu evde yapabilir miyim? Ayrıca ne tarz sprey boyalar kullanmam lazım?

design-medium.jpg

Bu arada Reddit'de bir adam Glorious Model O Wireless fareyi boyamış sonuç bu şekilde:

Enw0lRKXEAY718u.jpg

Yapmanız biraz zor. Mouse´u en başta zımparalamak gerekiyor. Zımparaladıktan sonra gıcırdamalar olabiliyor ki Model O Wireless´ın yapı kalitesi o kadar iyi değil. Ülkemizde Matfix Customs yapıyor bu işi.

Yapmanız biraz zor. Mouse´u en başta zımparalamak gerekiyor. Zımparaladıktan sonra gıcırdamalar olabiliyor ki model o wireless´ın yapı kalitesi o kadar iyi değil. Ülkemizde matfix customs yapıyor bu işi.

Matfix Customs'ı YouTube'dan gördüm Sitelerine'de girdim ama güvenilir mi diye kuşku kaldı içimde.

Bir mouse'a aşık olunur mu? Cidden anlamsız şekilde alttaki mouse gözüme çok hoş geldi. Ama sanki yapmak biraz zor gibi hatta bayağı bir zor.

Benim merak ettiğim şey kablolu fare kablosuz yapılabilir mi? Mesela bende Razer Viper 8KHz var bunu kablosuz yaptırabilir miyim?

Benim merak ettiğim şey kablolu fare kablosuz yapılabilir mi? Mesela bende Razer Viper 8KHz var bunu kablosuz yaptırabilir miyim?
Böyle birşey olmuyor maalesef. Yurtdışında insanlar genellikle Viper Mini alıp içine G305 entegre ediyorlar.

Bu modlama işi farenin ağırlığını etkiler mi?
Hayır, etkilemez. Ama zımpara yapılıyor boyamadan önce. Yaptıran bazı kişiler mouse'ta gıcırdamalar olduğunu söylemeye başladı.

Matfix Customs'ı YouTube'dan gördüm Sitelerine'de girdim ama güvenilir mi diye kuşku kaldı içimde.
Güvende bir problem yok. 10000DAYS bile yaptırdı faresini. Bir sıkıntı yaşamazsınız.

Böyle bir şey olmuyor maalesef. Yurt dışında insanlar genellikle Viper Mini alıp içine G305 entegre ediyorlar.

Hayır, etkilemez. Ama zımpara yapılıyor boyamadan önce. Yaptıran bazı kişiler Mouse'ta gıcırdamalar olduğunu söylemeye başladı.

Güvende bir problem yok. 10000DAYs bile yaptırdı faresini. Bir sıkıntı yaşamazsınız.

Hocam konuyu biraz güncele çekiyorum da merak ettiğim bir şey vardı. Bu özel mouse boyaması, el terletmesi yapar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı