Mouse nasıl temizlenir?

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba mouse sileceğim ama ıslak bez ile mi ıslak mendille mi yapayım? Ve nasıl silmeliyim herhangi bir sorun çıkar mı silmem durumunda kurulama işlemi için havlu kullanmayı düşünüyorum.

Delikli yapısı yoksa ıslak mendille silebilirsiniz, delikli bir yapısı varsa bezi ıslatıp suyunu iyice sıktıktan sonra temizleyebilirsiniz, sensöründeki tozlar için de kulak çubuğu kullanmanızı tavsiye ederim.

Islak mendil ile silmeyin. Bir mikro fiber bezi çok az nemlendirip(tercihen bezin üzerine sprey şeklinde sıvı püskürterek) onunla silebilirsiniz. Daha sonra da kuru bir bezle kurularsınız. Ben öyle yapıyorum.

Tamam o zaman ıslak mendil yardımıyla temizleyebilirsiniz fakat, silmeden önce de ıslak mendilin suyunu biraz sıktırın.

Hocam zaten parmak ile basma yerlerini temizleyeceğim alt ve orta temizlemem öneriniz için teşekkürler. Diğer yandan mekanik klavyemi ileride temizlemek istersem nasıl temizleyebilirim hocam?

Hocam zaten parmak ile basma yerlerini temizleyeceğim alt ve orta temizlemem öneriniz için teşekkürler. Diğer yandan mekanik klavyemi ileride temizlemek istersem nasıl temizleyebilirim hocam?
Tuşları söktükten sonra yumuşak bir fırça aracılığıyla aralarını temizleyebilirsin, istersen de keycapsleri yıkayabilirsin fakat yıkadıktan sonra kurutma makinesi gibi bir aletle kurutmamaya dikkat et yoksa zarar verebilirsin. Yıkamadan sonra bir havluya sarıp ılık bir bölgede kurumasını beklemek daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı