Mouse önerisi

Bütçe
max 2000

achlyss

Femtopat
Daha fazla  
SteelSeries Rival 3 Wireless kullanıyordum. Hiç araştırmadan almıştım nasıl bir mouse almalıyım diye. Yaklaşık 1 veya 2 sene oldu kendisini alalı fakat USB yeri artık okumuyor. Okusada bir anda oyunun ortasında mouse gidiyor. Bundan dolayı önce araştırıp mouse almak istedim. Tutuş şeklim palm grip. Yaşadığım bu sıkıntıdan dolayı kablolu almak istiyorum. Bütçem çok fazla değil 2 bin lirayı geçmezse iyi olur.

2000TL'ye cok guzel wireless mouseler var.

SteelSeries Rival 3 Wireless kullanıyordum. Hiç araştırmadan almıştım nasıl bir mouse almalıyım diye. Yaklaşık 1 veya 2 sene oldu kendisini alalı fakat USB yeri artık okumuyor. Okusada bir anda oyunun ortasında mouse gidiyor. Bundan dolayı önce araştırıp mouse almak istedim. Tutuş şeklim palm grip. Yaşadığım bu sıkıntıdan dolayı kablolu almak istiyorum. Bütçem çok fazla değil 2 bin lirayı geçmezse iyi olur.

17 -18 cm üstü elin varsa hocamın attığını al geç.

2000TL'ye cok guzel Wireless mouseler var.

Şu an için bütçemi aşıyor bu maalesef. Daha uygun fiyatlı bir şeyler daha çok işimi görür.

17 -18 cm üstü elin varsa hocamın attığını al geç.

Elim o kadar büyük değil 14-15 cm arası.

2000TL'ye cok guzel wireless mouseler var.

Konuda kablolu yazıyor mesaj yazarken dikkat edelim.

Şu an için bütçemi aşıyor bu maalesef. Daha uygun fiyatlı bir şeyler daha çok işimi görür.

Elim o kadar büyük değil 14-15 cm arası.

El boyutunu doğru ölçtüğüne emin misin?
1721077552959.png

Konu isteği belilrtilmiş. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Glorious Model O önerebillirim.

Ayrıca attığınız mouse 2849 ₺

Öneremeyiz. Model o eğer doğru ölçü ise uygun olmaz.

Konu isteği belilrtilmiş. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Glorious Model O önerebillirim.

Ayrıca attığınız mouse 2849 ₺

1849 TL.

İlla kablolu olacaksa Haste falan var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı