Attigim mouse 1849TL attigim kampanya ile beraber. Bu butcede Model O onermek yine sacma.Konu isteği belilrtilmiş. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Glorious Model O önerebillirim.
Ayrıca attığınız mouse 2849 ₺
Attigim mouse 1849TL attigim kampanya ile beraber. Bu butcede Model O onermek yine sacma.Konu isteği belilrtilmiş. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Glorious Model O önerebillirim.
Ayrıca attığınız mouse 2849 ₺
Öneremeyiz. Model o eğer doğru ölçü ise uygun olmaz.
1849 TL.
İlla kablolu olacaksa Haste falan var.
El boyutunu doğru ölçtüğüne emin misin?
Eki Görüntüle 2253942
Rival 3 kullanmak büyük marifet.Bu arada medimarktan deathadder v3 pro adlı fareyi deneyip elinize uyuyorsa gladius 3 aimpoınt almanız en iyi tercih olacaktır.Evet ellerim küçük.
Hocam dediğiniz MX800 Amazon'da 1500TL güzel fiyat güvenillir midir?Rival 3 kullanmak büyük marifet.Bu arada medimarktan deathadder v3 pro adlı fareyi deneyip elinize uyuyorsa gladius 3 aimpoınt almanız en iyi tercih olacaktır.
Eğer dediğim mouse olmaz ise yurtdışından M800 ultra alırsınız.Rival 3 wireless ile hemen hemen aynı boyut
SteelSeries Rival 3 Wireless vs Delux M800 Ultra - Gaming Mouse Comparison - EloShapes
Compare 1083 gaming mice to find the perfect one for you!www.eloshapes.com
Hocam dediğiniz MX800 Amazon'da 1500TL güzel fiyat güvenillir midir?
Gladius 3 aimpoınt için detay.
Öncelikle buradan fareyi satın alıyorsunuz (elinize uyarsa) (26 Temmuza kadar vaktiniz var)![]()
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10)
ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
Sonra şuradan seri numarası ve faturası ile başvuru yapıyorsunuz.
90 gün içinde size 1033 TL geri ödeme yapıyorlar.ASUS Promotion
promotion.asus.com
Hangi modeli 1500? Pro olansa alınmaz. Ultra ise alınır ama onun vergisi ile 2000 TL oluyordur. Satıcı zaten Delux'un kendisi.
Ben actim bile, gec kaldinAyrıca promotion yazan yerin altında kampanya ile ilgili tüm bilgiler mevcut.
Hmm tebrik ederim. Güzel indirim bulmuşsunbunun konusunu açıyorum şimdi. Prime 1 TL'ye alıp bunu da 1500'e getirmek çok iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.