belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 16 Temmuz 2024 #21 557260 dedi: Ben açtım bile, gec kaldin Genişletmek için tıkla... Ya her şey hazırdı...
achlyss Femtopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Temmuz 2024 #22 belirsizz dedi: Ayrıca promotion yazan yerin altında kampanya ile ilgili tüm bilgiler mevcut. Hmm tebrik ederim. Güzel indirim bulmuşsun bunun konusunu açıyorum şimdi. Prime 1 TL'ye alıp bunu da 1500'e getirmek çok iyi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürer bu kampanya hemen alamayabilirim ama para geçince alabilirim. Bir de kablosuz olması korkutuyor beni biraz sorun çıkmaz herhalde.
belirsizz dedi: Ayrıca promotion yazan yerin altında kampanya ile ilgili tüm bilgiler mevcut. Hmm tebrik ederim. Güzel indirim bulmuşsun bunun konusunu açıyorum şimdi. Prime 1 TL'ye alıp bunu da 1500'e getirmek çok iyi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürer bu kampanya hemen alamayabilirim ama para geçince alabilirim. Bir de kablosuz olması korkutuyor beni biraz sorun çıkmaz herhalde.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 16 Temmuz 2024 #23 achlyss dedi: Ne kadar sürer bu kampanya hemen alamayabilirim ama para geçince alabilirim. Bir de kablosuz olması korkutuyor beni biraz sorun çıkmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Yapmaz heralde.
achlyss dedi: Ne kadar sürer bu kampanya hemen alamayabilirim ama para geçince alabilirim. Bir de kablosuz olması korkutuyor beni biraz sorun çıkmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Yapmaz heralde.