Mouse önerisi

Bütçe
2500-3500

madrex35

Yoctopat
Daha fazla  
Hocam son zamanlarda bir sürü mouse araştırıyorum. Gözüme en fazla çarpan fiyatı ve şekli olarak MCHOSE A7 Ultra oldu, Scyrox V6 da hoşuma gitti ama o daha küçük kaldığı için elim büyük kalıyor. MCHOSE A7 Ultra modelinde Realtek yonga var diyorlar ama diğer modellere baktığımda nordic in bir mcu'sunu kullanıyorlar daha çok mouselarda. ATK A9 Ultra'ya baktım ama forumlarda insanlar kötü demiş. Ayrıyeten A7 Ultra modeli şu anda 2800 lira bandında ama daha yükseklere de uçmadan çıkabilirim. MCU'lardan anlamıyorum maalesef ama Nordic MCU daha mı iyi? A7'ninde tek rengi kalmış, yakında stoklar biter gibi. Bir tavsiye verebilir misiniz? Alacak oluyorum, karar veremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer palm tutuyorsanız leviathan claw tutuyorsanız diğer ürünlere bakabilirsiniz.

2000 TL Fantech Helios II var. 1000 Hz olması sizin için dezavantaj oluşturmayacaksa bu fareyi öneririm. 2 aydır kullanıyorum hiçbir şekilde algılamama problemi yaşamadım. Deliklere toz giriyor demişlerdi öyle bir şey ile karşılaşmadım.

Alternatif Fantech Helios II Pro S

Son düzenleme:
ATK A9 Ultra gayet iyi direkt alın boşuna kafa yormayın düz A9 kullanıyorum beni çok iyi götürüyor elmas 3'üm.

Hocam işlemciyi yormamak için büyük ihtimalle 1K Hz kullanırım ama ileriye dönük olması için almışken biraz daha yüksek donanımlı alıp uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim önerin için ona da bakayım bir detaylıca.

Leviathan hoşuma gitti, teşekkür ederim almayı düşünüyorum. Siz kullandınız mı acaba? Başka forumlarda ısınma sorunundan bahsedilmiş ondan dolayı biraz tedirgin oldum.
Bir sorunu yok sadece ağır diye biliyorum.
ATK A9 Ultra gayet iyi direkt alın boşuna kafa yormayın düz A9 kullanıyorum beni çok iyi götürüyor elmas 3'üm.
Neye dayanarak bunları söylüyorsun? Fiyatını hak eden bir ürün değil. Elmas 3 olmanız mousenin değil sizin başarınız.

Neye dayanarak bunları söylüyorsun? Fiyatını hak eden bir ürün değil.

Bende düz A9 var ve çok iş görüyor A9 ultrayı da kullanma şansım oldu oda çok iyi bir ürün bana göre kendi fikirlerime dayanarak diyorum bu yorumu.

Neye dayanarak bunları söylüyorsun? Fiyatını hak eden bir ürün değil.

Siz hangi fareyi kullanıyorsunuz?
Bu arada internette 55 gram yazıyor ve ağırlık konusunda gayet iyi sanırım. Çok bir bilgim yok ama şu anki farem 110 gram.

Bende düz A9 var ve çok iş görüyor A9 ultrayı da kullanma şansım oldu oda çok iyi bir ürün bana göre kendi fikirlerime dayanarak diyorum bu yorumu.
Siz memnun olabilirsiniz fakat daha iyi ürünler var ve fiyatını hak etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…