Mouse önerisi

• Konuyu başlatan Dt.MK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 503

Dt.MK

Hectopat
Daha fazla  
Ev kullanıcısıyım, genelde offline FPS tarzda oyunlar oynuyorum. Online olarak PUBG ve CS:GO giriyoruz arkadaşlarla bunun dışında WoT oynuyorum.

Mouse tutuş şeklim ağırlıklı fingertip, arada da palm oluyor, elim iki tutuşu da arıyor yani duruma göre. El ölçülerim 19-10cm.
  • G403 Hero (Arkadaşım sürekli SteelSeries öneriyor, Logitech'de çift tıklama ve scroll sorunu oluşabiliyor diyor.)
  • Rival 3
  • Rival 310 (Fiyatı neredeyse Rival 3 ile aynı, sensörü daha iyi fakat kauçuklarında kronik bir problem var ve azımsanmayacak kadar kişinin başına gelmiş.)
  • HyperX Pulsefire FPS Pro - Deathadder Elite (İkisi aynı mouse gibi geliyor, Razer elime palm olarak oturdu fakat fingertip kullanabilir miyim emin olamadım)
  • Razer Basilisk (Çok iyi yorumlar okumadım hakkında çok da tercih edilmiş bir mouse değil fakat kullandığım mouse'a benzediği için elime oturacağını düşünüyorum.)
Hepsine bir kulp bulup karar veremiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üsttekilerden G403 veya Rival 3'ü öneririm. Fakat kişisel önerim ROG Pugio veya Gladius II Origin'dir. Pugio'yu kendim kullanıyorum, el ölçülerimiz ve tutuş şekillerimiz aynı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı