özellik olarak deatadeder v2 daha iyi ve daha yeni bir mouse sanırım çok fark olur mu pekiBu iki mouse arasından önerim Razer Viper olur çünkü eliniz ufakmiş ve Deathadder serisi gerçekten büyük. Elinizin uzunluğuna, genişliğine ve mouselerin uzunluğuna, genişliğine bakmanızı öneririm.
viper mini bu 2 mousedan çok daha düşük özellikleri gibi o kadar alt sınıfa inmek istemiyorum saolun yorumunuz içinRazer Viper Mini daha uygun olabilir.
Hocam aman diyeyim uyarı almayın ama mümkün gözükmüyor. İkisi de çok üst seviye mouseler aradaki 4000 DPI bir şey farkettirmez zaten o kadar fazla kullanan yoktur diye düşünüyorum. Bu arada şuna ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA ve şuna Cooler Master MM711 RGB Ultra Hafif Mat Siyah Gaming Mouse | ITOPYA da bakabilirsiniz. Ama Razer istiyorsanız Viper benim önerim.özellik olarak deatadeder v2 daha iyi ve daha yeni bir mouse sanırım çok fark olur mu peki
şimdi ölçtüm elimi 17 cm uzunluk genişlikde 9.5 cm pençe tutuş için tercihin ne olurduYukarıdaki mesajlara katılıyorum. Deathadder geniş bir mouse.
Lancehead da elinin yapısına uygun görünüyor, Viper mini ile aynı boyutlarda ve özellik olarak yüksek sayılabilecek bir mouse.
Eki Görüntüle 599259
Konuyla biraz alakasız olacak fakat o hangi site söyleyebilir misiniz?Yukarıdaki mesajlara katılıyorum. Deathadder geniş bir mouse.
Lancehead da elinin yapısına uygun görünüyor, Viper mini ile aynı boyutlarda ve özellik olarak yüksek sayılabilecek bir mouse.
Eki Görüntüle 599259
17 cm uzunluk 9.5 cm genişlik ölçtüm pençe tutuş ve özellikleri de baz aldığında tercihin ne olurdu yerimde olsaydın fps oyunları içinHocam aman diyeyim uyarı almayın ama mümkün gözükmüyor. İkisi de çok üst seviye mouseler aradaki 4000 DPI bir şey farkettirmez zaten o kadar fazla kullanan yoktur diye düşünüyorum. Bu arada şuna ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA ve şuna Cooler Master MM711 RGB Ultra Hafif Mat Siyah Gaming Mouse | ITOPYA da bakabilirsiniz. Ama Razer istiyorsanız Viper benim önerim.
şimdi ölçtüm elimi 17 cm uzunluk genişlikde 9.5 cm pençe tutuş için tercihin ne olurdu
Konuyla biraz alakasız olacak fakat o hangi site söyleyebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.