Bütçem yuksek iyi bir mouse istiyorum ve LoL Fortnite gibi oyunlar oynuyorum FPS oyunlariyla aram yok tutus seklim tam kavrama.
Bütçem yuksek iyi bir mouse istiyorum ve LoL Fortnite gibi oyunlar oynuyorum FPS oyunlariyla aram yok tutus seklim tam kavrama.
Logitech G PRO X Superlight sarı sitede güvenilir jelatinli ucuza satanlar var swarcow inceleme atmıştı.
Karışım 21 23 cm gibi bir sey superlightin kronik sorunu nedir?Superlight kronik sorunlu. DeathAdder V3 Pro veya Viper V2 Pro öneririm. elin büyük mü?
Karışım 21 23 cm gibi bir şey Superlight'in kronik sorunu nedir?
Adam bütçem yüksek diyor İnca öneriyorsun.İnca-GT 21 bence iyi zaten şu anda kullanıyorum 500 ₺ civarında ama hissiyatı ve hafifliği mükemmel.
GPX Superlight 2 ya da Deathadder V3Bütçem yuksek iyi bir mouse istiyorum ve LoL Fortnite gibi oyunlar oynuyorum FPS oyunlariyla aram yok tutus seklim tam kavrama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.