Kesinlikle https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...0100-r3m1-optik-kablolu-fiyati,223063350.htmlMerhaba, bütçem 900-950 TL arasi oyun icin genelikle FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Mouse onerilerinizi bekliyorum.
Prime bundan daha iyi
Sanırım kullandığın mouseı ölümüne savunacaksın.Prime bundan daha iyi![]()
Sence Prime mı kullanıyorum?Sanırım kullandığın mouseı ölümüne savunacaksın.
Cobra daha hafif, 3. nesil yeni switch, kroniksiz ve daha yeni.
Sensör farkını asla hissedemezsin. Kronik sorunlu mouseıda kimse almak istemezSence Prime mı kullanıyorum?
Prime ile aralarında fark var Prime sensör olarak tokatlar.
Prime+ bu kanka ne anlatıyorsun Prime diyoruz biz. Prime sorunsuz bir mouse ve o Razer Cobrandan çok daha iyi.Sensör farkını asla hissedemezsin. Kronik sorunlu mouseıda kimse almak istemez
SteelSeries Prime+ coil whine yapıyor
Yahu bu mouse neden coil whine yapar arkadaşlar? Wraith cosmic glass ile kullanıyorum, liftoff sensörünü kapattım açtım LED ekranı kapattım açtım azalır gibi oluyor fakat geçmiyor. Daha güvenli olacağını düşündüğüm için topraklı priz ve akım koruma taktım duvara ondan sonra başladı sanırım bu...www.technopat.net
Prime'da aynı kronik sorunlar mevcut dostum.Prime+ bu kanka ne anlatıyorsun Prime diyoruz biz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.