xGünesMisali
Centipat
Mouse pad aldım ama kıvrılmış durumda, ütüledim 1 gün üstene kitap koydum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullana kullana kıvrımlar azalacaktır. Bence tek çözüm zamanla düzelmesini beklemek.Mouse pad aldım ama kıvrılmış durumda, ütüledim 1 gün üstene kitap koydum.
Maşallah, bayağı dayanıklı sanırım. Hangi model almıştınız?ütüledim kullandım 2 hafta oldu ama hala kıvrımlı
yıkadım utuledim olmadıYıkayıp ütülemekten başka yöntem yok.
normal tersine katladım olmadı aşırı katladım yine olmadıBüküldüğü yönün ters yönünde biraz bük. Aşırıya kaçmasın.
Kullandığınız ürün çakma zaten. Üstüne en az 5 kitap koyun tüm mousepadi kaplayacak şekilde. 4 saat falan bekletin sonra.Normal tersine katladım olmadı aşırı katladım yine olmadı.
Valla bilmiyorum hocam. Genelde düzeliyorlar. Peki hala ilk aldığınızdaki gibi mi, yoksa biraz da olsa düzeldi mi?Appa Razer 3 Desenli Oyuncu Mouse Pad 70x30 Cm Kaymaz Dikişli Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Appa Razer 3 Desenli Oyuncu Mouse Pad 70x30 Cm Kaymaz Dikişli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu aldığımda 33 tl idi
yıkadım utuledim olmadı
hala aynı bi tarafı düz geldi ters kullanıyorum şuandaValla bilmiyorum hocam. Genelde düzeliyorlar. Peki hala ilk aldığınızdaki gibi mi, yoksa biraz da olsa düzeldi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.