Mouse pad fareyi durduruyor

Bütçe
500
Fareyi mouse pad olmadan normal ahşap masada kullandığımda bir sorun yok, ama mouse pad kullanırken azıcık hızlı hareket ettirdiğimde mouse (cursor) yavaşlıyor, gitmiyor. Önceden kullandığım mousepadle alakalıdır belki dedim çünkü evin bir yerinden bulduğum pek iyi görünmeyen bir mousepaddi, bugün kargom geldi porgeden 90x40 mouse pad almıştım ve aynı sorun. Mouse güzel değil orasını biliyorum ama masada sıkıntı olmayıp da mousepade geçince bu sorunun ortaya çıkması, beni yine mousepadden olduğuna yöneltiyor. Hiç beklediğim gibi değidli zaten mouse pad, verdiğim paraya çok yazık oldu. Beyazı beyaz değil soluk bir şey, yüzeyi rahatsız edici. Çöpe 530 TL attım. Neyse yine de sormak istiyorum fareyi güzel bir fareyle değiştirsem sorun çözülür mü? Bir de bu fiyatta ve aşağısında kaliteli bir mouse pad var mı?

Ben porgenin küçük olanını kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor o tarz. Farenin sensörüyle ilgili olabilir.

Arkadaşlar biriniz de sorumu yanıtlayabilir mi?
Sorunuzun cevabını dolaylı yoldan vermiş olduk zaten.

1. Kullandığınız farenin sensörü iyi olmadığı için bu sorunu yaşıyorsunuz.
2. Mousepad ile ilgili bir sorun değil gibi duruyor.
3. Masada düzgün çalışıyor olması aynı şekilde sensörle alakalı, bazı sensörler belirli yüzeylerde daha iyi performans gösterir. Kullanılan fare modelini biliyor olsaydık daha net bir cevap verebilirdik.
4. Yeni bir mousepad almak sorununuzu çözecek gibi durmuyor.

Farenin sensöründen olduğuna karar verildi sen ne yapacaksın modeli hala? Çocuk musun sende marka modelini vermedin bende sana cevap vermem diyorsun ne işin var forumda.

Markasız mouse kardeşim ne olduğu belirsin sensörünü ne bileceğiz sitesi yok bir şeyi yok.

Yardım mı ediyorsunuz ne yapıyorsunuz belli değil.

Beğenmeme atacağınıza bir şey deyin 😂

Ya kardeşim git surdan burada konu acıyorsun millet sana cevap vermek zorundamı yardım etmek için yazıyoruz bir de tersliyorsun.

Ben sana cevap vermem diye de bir şey demedim sadece mouse markasını sordum sende bilmiyorsan biliyorum yaz sorunda sensorunde zaten.

Markası yok diyorum hala ne diyor ya havle, diğeri de fare kötüyse biz ne yapalım demiş şaka gibi cidden bu forum kullanılmaz artık.

Ya hocam milletin sabrını zorluyorsun burada forumda kullanmazsan git arkadasta yalanm soylememiş faren kotuyse istedigin kadar mouse pad al.

Kullandığın fare kotuyse biz ne yapalim. Adamakıllı bir şey alirsan sorunun cozulur.

Bos bos konusuyor burada hocam yazdıgı meşajıda ucurdular zaten gitsin istedigini yapsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı