IPhone 17 Pro vs iPhone 16 Pro

Bütçe
107.000

stoxienN

Hectopat
Merhaba. Yeni telefon alacağım. Bu iki telefonu karşılaştırmak zaten mantıksız olur fakat ben size iki farklı durumu soracağım. 17 Pro tabii ki daha iyi ama tasarımını hiç beğenmedim ve üstelik 107 bin fiyatı var. Bütçe sıkıntım yok, 17 Pro alabilirim ancak 16 Pro'nun tasarımını daha çok beğeniyorum. Onun da sıfırı yok olsa da 17 Pro ile aynı fiyatta hemen hemen. Telefoncularda sıfır ayarında garantili 16 Pro yaklaşık 75-80 bin bandında gidip elden alabilirim. Oyun çok oynarım, kamera da önemli, arada video atarım ama bu seviyede zaten iki modelde işimi fazlasıyla görür.

Sizce hangisi daha mantıklı veya artı eksi yönleri neler olur? (15 Pro eski olur mu? 58-60 bin civarına var temizleri. Karar veremedim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle düşünün ne kadar sıfıra yakın da olsa kullanılmış cihaz olacak alacağın 16 Pro. Ayrıca 17 Pro'nun kılıfla kullanımında masada durması da daha stabil köşesinden telefon oynamıyor örneğin. Teknik kısımda da her türlü çok daha iyi bir işlemcisi ve telefoto kamerası da 16 Pro'ya göre daha iyi diye hatırlıyorum yanlış değilsem. İleride güncelleme kısmında da +1 seneniz olacak. Eğer bütçe sıkıntınız yoksa 17 Pro tercih etmeniz bence daha mantıklı hem de sıfır kendi cihazınız olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı