Hakan_4224
Femtopat
İyi günler arkadaşlar. Mouse pad alacağım da kafama takılan bir soru, klavyelerde biliyorsunuz ki switch farkları var. Mouse padlerde de dikkat edilmese gereken yerler var mı?
İyi günler arkadaşlar. Mouse pad alacağım da kafama takılan bir soru, klavyelerde biliyorsunuz ki switch farkları var. Mouse padlerde de dikkat edilmese gereken yerler var mı?
Fareyi üzerine koyup döndürdüğünde en az 5-6 tur atmalı.![]()
Control olması ve dikiş kalitesi iyi olması.İyi günler arkadaşlar. Mouse pad alacağım da kafama takılan bir soru, klavyelerde biliyorsunuz ki switch farkları var. Mouse padlerde de dikkat edilmese gereken yerler var mı?
Maxsimum 600tl bandında ne önerebilirsinizControl olması ve dikiş kalitesi iyi olması.
31 ocak 2022 de almışım bu arada.Ben 70 tl ye almıştım trendyoldan düz, siyah 90*40 CM hala kullanıyorum. Alınca esporcu da olmuyorsun bence ggidipte bir mouse pade ekstrem bir maaş almıyorsa yüzlerce para vermek saçma.
Ben 70 TL'ye almıştım Trendyol'dan düz, siyah 90*40 cm hala kullanıyorum. Alınca esporcu da olmuyorsun bence ggidipte bir mouse pade ekstrem bir maaş almıyorsa yüzlerce para vermek saçma.
Yok gerçek bir teoridir. Espri ile karışık söyledim ancak kaydırmaya etkisi önemli. Hassasiyet açısından bu şekilde test edilir genelde.Yok hocam gerçekten soruyorum dikkat edilmesi gereken özellik falan var mı ne bileyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.