Mouse pad fiyatlarının dengesiz olması

shinva

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 senedir MediaMarkt'tan aldığım SteelSeries QCK mouse Pad'i kullanıyordum ve artık miladını doldurdu. Son 5 gündür yeni bir mouse pad arayışındayım ve fiyatlarının gereksiz derecede pahalı olduğunu fark ettim. 400-1000 TL bandında hâlâ daha iyi markaların çıkardığı fareler varken, bir mouse Pad'in bu kadar pahalı olması beni rahatsız etti. Örneğin, HyperX'in bir mouse Pad'i 800 TL; neden bu kadar pahalı? Sonuçta alt tarafı bir mouse pad, sadece fareyi üzerine koyacağız, elektronik bir cihaz bile değil. Eğer satışlar böyle devam ederse sağlam bir indirime girer mi sizce?

150 ye büyük bir mouse pad aldım. Herhangi bir marka olsa ne olur ki, bu kadar önemli mi kalitesi ?

Sadece fareyi üzerine koymuyoruz oyundada mousepad önemli mesela CS oynuyorsan control mousepad alman gerek ama fortnite tarzı oynuyorsan farenin kayması için speed mousepad alman gerek kalitesine görede değişiyor fiyatları.

Kral tamam da gene pahalı değil mi alt tarafı mousepad.

Aynı markadan tekrar al Amazon'dan.

Bir 3 yıl daha götürür.

Şuankinden memnun değilim. Masada kayıyor ve kenarları dikişli değil.

Kral tamam da gene pahalı değil mi alt tarafı mouse pad.

İstek ne kadar fazlaysa fiyat o kadar artar misal yarım litre su 10TL 5 litre su 20 TL. Bunu mouse pade uyarlayıp şöyle bir şey yaptım Trendyol'dan 100TL'ye 90Cm'lik dandik mouse pad aldım full plastik kokuyor ama masayı komple kaplıyor fareyi koyduğum yere de küçük ama kaliteli SteelSeries'in QCK modelinin en küçük mousepadini aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…