Mouse pad fiyatlarının dengesiz olması

Yani bende 500 TL'ye mousepad aldım geçen gün o fiyatlara yakın güzel mouselar vardı mouselarla yarışıyor fiyatları biraz fazla eğer e-sporcu olmayacaksan çok önemli değil.
Dolap'tan HyperX'in sıfır mousepadini sipariş verdim 520'ye, internette 900 TL bandında.

İstek ne kadar fazlaysa fiyat o kadar artar misal yarım litre su 10TL 5 litre su 20 TL. Bunu mouse pade uyarlayıp şöyle bir şey yaptım Trendyol'dan 100TL'ye 90Cm'lik dandik mouse pad aldım full plastik kokuyor ama masayı komple kaplıyor fareyi koyduğum yere de küçük ama kaliteli SteelSeries'in QCK modelinin en küçük mousepadini aldım.

Monitör ve PC ekipmanlarına arada sağlam indirimler oluyor buna da olur mu acaba stok yapalım ona göre.

Klasse, Porge, Xrades gibi markalara bakmak iyi bir terih olabilir. Ben Klasse marka mousepad kullanmıştım dokusu vs. gayet güzeldi. Şimdi Glorious marka kullanıyorum dokusu biraz daha farklı hissettiriyor ama bu modelden modele değişebilir. James Donkey mousepad kullandığım da oldu. Klasse ve Glorious marka mousepad' da flickleri, dönüşleri ve minik hareketleri düzgünce yapabiliyorken JD marka mousepad' da bunlarda sorun yaşıyordum. Demek istediğim ucuz pahalı farkı vardır ama illa 1000 TL vermeye gerek yok. Dediğim markalar işini görür diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı