Mouse pad ıslakken mouse zarar görür mü?

nextjs

Femtopat
Merhaba, daha önce mouse pad orta derecede ıslak iken fareyi kullandım. üstünde vesaire bayağı gezdirdim ama bir müddet kuruduktan sonra yaptım bunu. Birkaç kez yaptım hatta. Üstünde su kalmasa bile kumaş ıslaktı. Mouse sensörüne veya skatezlere bir şey olmuş mudur? Eğer olduysa nasıl anlarım?

Ekstra soru: Siz mouse padinizi yıkadıktan sonra nasıl kuruluyorsunuz?

Mouse pad: SteelSeries QCK+
Mouse: Razer DeathAdder V2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, daha önce mouse pad orta derecede ıslak iken fareyi kullandım. Üstünde vesaire bayağı gezdirdim ama bir müddet kuruduktan sonra yaptım bunu. Birkaç kez yaptım hatta. Üstünde su kalmasa bile kumaş ıslaktı. Mouse sensörüne veya skatezlere bir şey olmuş mudur? Eğer olduysa nasıl anlarım?

Mouse: Razer DeathAdder v2.

Bir şey olmaz, kurutmak için balkona asabilirsin.

Aynı markaların ürünlerini kullanan birisi olarak söylüyorum ki hocam pek bir şey olmuyor. Mouse padi yıkamak değil de ıslak mendille iyice temizlemek en mantıklısı oluyor.

Arada bir de yıkamak daha mantıklı bence. Kuruması için genelde peteğe asıyorum veya balkona asıyorum. Veya hiç asmadan direkt kullanırken kurumasını bekliyorum.

Merhaba, daha önce mouse pad orta derecede ıslak iken fareyi kullandım. üstünde vesaire bayağı gezdirdim ama bir müddet kuruduktan sonra yaptım bunu. Birkaç kez yaptım hatta. Üstünde su kalmasa bile kumaş ıslaktı. Mouse sensörüne veya skatezlere bir şey olmuş mudur? Eğer olduysa nasıl anlarım?

Mouse: Razer DeathAdder V2.
Altındaki skatesler aşınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı