Mouse pad kesilir mi?

Hexist

Hectopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben Razer'ın bu ürününü birkaç yıl önce almıştım ama masamı kısa bir süre önce daha küçük bir masayla değiştirdiğim için mouse pad artık masaya sığmıyor. Bende mouse padi kesmek istedim sizce mouse pad kesilir mi? Not: Mouse padi terziye kestirmeyi düşünüyorum.

Hocam kesilir, ancak genelde bu tip şeyleri özel baskı makinası gibi şeylerle kesiyorlar, terzi makası ile kesip, overlok atarsa orjinal gibi olur, ama dikkatli ve eşit kesmesi lazım.

Dikişliyse yeniden dikiş attırmanız gerekebilir. Yoksa soyuluyor bir süre sonra.

Ürün orijinal değil yüksek ihtimalle, deforme ihtimali var.

Hocam kesilir, ancak genelde bu tip şeyleri özel baskı makinası gibi şeylerle kesiyorlar, terzi makası ile kesip, overlok atarsa orjinal gibi olur, ama dikkatli ve eşit kesmesi lazım.
Okuduğuma göre zaten modelin dikişleri doğru atılmamış, eğikmiş.

Hocam kesilir, ancak genelde bu tip şeyleri özel baskı makinesı gibi şeylerle kesiyorlar, terzi makası ile kesip, overlok atarsa orijinal gibi olur, ama dikkatli ve eşit kesmesi lazım.

Hocam bu masamla masa boyu mouse pad kullanamam ondan dolayı 48x40 boyutlarında kestirmeyi düşünüyorum.

Dikişliyse yeniden dikiş attırmanız gerekebilir. Yoksa soyuluyor bir süre sonra.

Evet kenarları dikişli hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…