Hocam kesilir, ancak genelde bu tip şeyleri özel baskı makinası gibi şeylerle kesiyorlar, terzi makası ile kesip, overlok atarsa orjinal gibi olur, ama dikkatli ve eşit kesmesi lazım.Arkadaşlar öncelikle merhaba ben Razer'ın bu ürününü birkaç yıl önce almıştım ama masamı kısa bir süre önce daha küçük bir masayla değiştirdiğim için mouse pad artık masaya sığmıyor. Bende mouse padi kesmek istedim sizce mouse pad kesilir mi? Not: Mouse padi terziye kestirmeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben Razer'ın bu ürününü birkaç yıl önce almıştım ama masamı kısa bir süre önce daha küçük bir masayla değiştirdiğim için mouse pad artık masaya sığmıyor. Bende mouse padi kesmek istedim sizce mouse pad kesilir mi? Not: Mouse padi terziye kestirmeyi düşünüyorum.
Okuduğuma göre zaten modelin dikişleri doğru atılmamış, eğikmiş.Hocam kesilir, ancak genelde bu tip şeyleri özel baskı makinası gibi şeylerle kesiyorlar, terzi makası ile kesip, overlok atarsa orjinal gibi olur, ama dikkatli ve eşit kesmesi lazım.
Hocam o zaman direk terziye götürün siz, overlok işini unutmayınÜrün orijinal değil yüksek ihtimalle, deforme ihtimali var.
Okuduğuma göre zaten modelin dikişleri doğru atılmamış, eğikmiş.
Hocam kesilir, ancak genelde bu tip şeyleri özel baskı makinesı gibi şeylerle kesiyorlar, terzi makası ile kesip, overlok atarsa orijinal gibi olur, ama dikkatli ve eşit kesmesi lazım.
Dikişliyse yeniden dikiş attırmanız gerekebilir. Yoksa soyuluyor bir süre sonra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.